Sumeyyebaglan Arkadaşlar çocuğum 4,5 aylık. Evde sünnet yaptırmayı düşünüyoruz. Bana anestezinin nasıl olması gerektiğini, dikişlerin ne tarz olduğu (dikişsiz) hakkında bilgi verir misiniz? Birde fiyat bilgiside verirseniz😅
Ftmsvnc Sumeyyebaglan oğlum 13 günlükken özel hastanede 700 TL ye yaptirmistik. O bölgeye Krem sürüp yapmışlardı 1.5 sene once
MakarnaKulak Sumeyyebaglan merhaba .gecen yaz yaptirdim bende .klipsli yapildi .Önce igne yapiyor o bolge uyuşuyor. Sonra uç kısmı kesip klips takıyor. 10 dakika sürmüyor. Dikis felan yoktu bizde .klips cıktı krem sürdüm. Bi sıkıntı yaşamadık. Küçükken yaptirman anne icinde bebek icinde iyi oluyor
K1996 Sumeyyebaglan cuma günü yaptırdım 15 dk sürdü özel hastanede yaptırdım 1 yasında dikiş attılar sadece krem sürerken canı acıdı
Annis-ogul Sumeyyebaglan bebegim özel hastanede oldu 1300 tl fiyati ama biz uygun yaptırdık çalıştığım yer oldugu için.kirki cikar çıkmaz yaptırdık cok rahat ettik .ilk iki gun fitil kullandık sonra her gün banyo yaptirdik
Sumeyyebaglan Ftmsvnc MakarnaKulak K1996 Cinarinannesi00 Annis-ogul Kursad_1201 Merlival çok teşekkür ederim hepinize♥️♥️
Muverrih K1996 Bende yaptıracağımda aç kalması gerekiyor diye duydum anestezi için öyle birşey var mı? Bizimki 2 saat geçince o hastaneyi benim başıma yıkar.
K1996 Muverrih malesef öyle ben sabah 5 de mama içirmiştim 11 gibi sünnet oldu cıkınca hemen yedirdim ama
Cinarinannesi00 Biz cumartesi günü yaptırdık benim oğlumda 4 ay 18 günlük dikişsiz bir operasyon geçirdi ilk ciste ortalığı yıktı ama ondan sonra her zamanki gibi normal haline döndü 😊
Muverrih K1996 Nasıl durdu peki benim en çok çekindiğim nokta o doğduğundan beri geceleri hariç hiç 2 saati geçirmez :/
Kursad_1201 Sumeyyebaglan biz 1 haftalıkken yaptırdık evde, bebeğinnr kaç yerine iğne vuruyorlar sadece iğnenin acısına ağlıyor sonra uyusunca kesimi gerçekleşti. 1 haftada da toparladı. Pansumanını her alt değiştirdiğinde yaptım. Anestol krem sürdüm ucuna ve ıslak mendille o bölgeyi silmedim sadece suyls temizledim. Daha rahat tuvaletini yapıyor suan.
Merlival Sumeyyebaglan 1.5 sene önce Maltepe’de özel klinikte 350 tlye dikişli yaptırdık memnun kaldık:)
_Ahlas_ Muverrih aç bırakmanıza gerek yok genel anestezi verilmeyecekse biz oğlumu 29 günlükken yaptırdık pipisi iğneyle uyuşturularak yaptırıldı ameliyat sırasında da doktoru benden mama istedi şuan elimde videosu var hemşire mama içirirken doktor ameliyatı yapıyo çünkü o aylarda henüz emzirilen hiçbir bebek aç durmaz en geç 3 4 satte bi emzirilmesi gerekir.. sizde o yöntemle yaptırırsınız sütünüzü sağar eğer biberon vermiyorsanız bir kereleğine mahsus biberonla ameliyat sırasında beslerler..
mrstucii06 Sumeyyebaglan 2 aylikken yaptırdık sünnetini dikissiz ve klipsli oldu cok rahat geçti enn guzeli erken yaptırmak 1 aya hiçbirşeyi kalmadi biz 500e yaptirmistik ama her hastane bir değil