Birhemsireanne__ Kızlar oglum bu sıra inanılmaz huysuz şu 2 3 gündür saldırıyor her şeye yakınmı çıkması çok şişmiş tecrübeliler ay napacağmı bilmiyorum artk gelsede bi rahatlasa cocuk
Yaprak75 Birhemsireanne__ diş jeli kulln canim mutlaka daha var çıkmasina iyi gelr günde üç dörk kez sürebilrsin
FerahKuzum Birhemsireanne__ 3 4 kaşk saf zeytn yağına 3 4 tane karanfil atıp 1 gece dolapta bekletin. Ertesi gn diş etlerne bu karşmla masaj yapın. Çok rhatlatıyor. Bir de pırasa verin eline kemirsin 😊
uykucukoala Birhemsireanne__ baya şişmiş ama daha iki haftası var gibi aşırı huysuzsa ağlıyorsa ben bi kaşık dolven veriyorum bizimkinin de 7 ile sekizinci dişi çıkacak hep iki iki çıkıyor
KumsalRoza Birhemsireanne__ yerleri falan cok belirgin yarılamış ama o belirgin yerler iyice beyazlayinca cok yakın demek.biraz daha var gibi sizin.kızımın diş çıkarmasına yakın son günlernde incecik bi deri tutuyordu dişlerini dışarıdan gözümüzle görebiliyorduk.
Birhemsireanne__ uykucukoala maşallah ya Bizmki de çıksa bir an önce iştahıda yok şu 2 gündğr falan herşeyi ağzına ayıp saldırıyo ısırıyo ağlıyor