Busraata Nette 6gune bitecek diyor atak zamani kafayı yemek üzereyim bitermi gerçekten hiç birşeyden memnun değil sürekli ağlıyor elim ayagima dolanıyor ve sürekli kucak istiyor ne yapacağımı şaşırdım oyuncak aktivite hepsini yaptırıyorum bir tek banyo yapinca rahatlıyor üstü açık olsun banyo yapsın o zaman çok iyi sonrası delirtiyor beni 🤦♀️sakin kalmaya çalışıyorum bazen 20dkka agliyor elim ayağım titriyor ya ne zaman bitecekk
LadyMarmalade Busraata beni bitiren bir ataktı ve çok uzun sürmüştü 20 dk uyur uyanır hep ağlar hep kucak ister asla oyuncakla oynamaz durmaz ayy içime fenalık geldi düşününce bile 🤦🏻♀️ ama geçti gitti bol bol sabır diliyorum size 🤷🏻♀️
Canann21 Busraata Of aynı şeyler bizdede var suan yatırıyorum arkamı dönmeye uyanıyor ya kucakta uyuyor dursa Kafayı yiyecem az kaldı 😩😂😂
Hnb20 Busraata gel sarılalım bacım 😂 bizim de 4 gün kaldı eğer bitmez bu şekil devam ederse kafada huni ile gezeceğim
Anneolmak_2 Busraata 4 ay 3 günlük sürekli ağlar durumda meme emmiyor sürekli kucakta evi gezmek istiyor uykusu yok gibi ama bi anda uymak istiyor çıldırıyor uykuya hemen dalmak istiyor dalamıyor o kadar ağlıyor ki aç mı diye emzirmeye çalışıyorum mememi damağıyla çiğniyor çekiştiriyor canavara dönüşüyor resmen sallıyorum krizli ağlıyor saat 13.00 olmak üzere ve ben 11 den beri uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu ayağından indirince uyanıyor evimize çöp götürüyor walla artık dayanamıyorum hiç bi iş yapamıyorum bezdim artık 😤
Busraata LadyMarmalade valla agliyacam az kaldı çok değişti ya uykusu gelince bas bas bağırıyor 🤦♀️sagol canım
CaglaCeylin Agir ve zorlubir atak. Malesef son atakda degil bunu belirtmek isterim. Sakin olun babasina verin arada cami acip temiz hava alin sonra yine bastan. Kizim 11,5 aylik sin atagimiz var, sonra 2 yas sendromu bir devam😅
Busraata Anneolmak_2 bizde de ayni kuzum sabır sabır bundan önce eşim bakabiliyordu şimdi baş edemiyor adam birşey yapaym uyudugu an yemek yapmaya koşuyorum valla 🤦♀️
CaglaCeylin Busraata yanlis anlatim pardon büsra hanim cok bunalirdaniz iz bir hava alin kendinizi toplayin demek istedim.
Busraata CaglaCeylin pardon canım yanlış okumuşum dogru söylüyorsun fırsat buldukça yapıyorum teşekkür ederim 🌸
Busraata Zeynepki valla zorla emziriyorum tazzikli olarak emiyor gerisini bırakıyor emmede çok sorunum yok çok şükür,gecer inş bu aylarda meme reddi olabiliyor