canzuu Arkadaşlar bebegim kolda sallanarak ve gezerek uyuyor bu yuzden hamak ariyorum hala alamadim, uzun sure kullanabilcegik hamak tavsiyeniz var mi bebegin 6 aylik suan
drn5410 canzuu holmen marka hamak kullanıyorum 4. Aydan beri şuan 6.5 aylığız gayet memnunum bir arkadaşım 3 yaşına kadar kullandığını söyledi ama kesinlikle bebeğe bağlı bizimki hamakta dönmeye başladı birkaç ay daha anca kullanırım gibi geliyor bakalım ama genel olarak çok memnunum beni aşırı rahatlattı
ElifAda9e canzuu biz civilden almıştik ahşap çok iyi oluyor ya en azından insan daha az yoruluyor ve bu sayede bebegimde daha iyi ilgilenebiliyorum
MihrimahRabia Ben Instagram da bi sayfadan aldım 5 yasına kdr kullanılıyormuş suan cok memnunuz fiyatı 290dı sayfanın ismi Bebek_hamak olması lazm ahsap olan
canzuu Cihangiriinannesii boyle iki büklüm durmayan icin duz olanlar var ya belki onlar isime yarar dediydim
Cihangiriinannesii canzuu Olabilir fakat onun için de bebeğiniz 6 aylık olmuş yakında kalkmaya başlayacak geçici bir çözüm olabilir
MihrimahRabia canzuu maalesef görüntüsünü atamıyorum resim yükle diyorum olmuyor hemen uyuyor en fazla 15 dk olsun o da kuduruk zamanına denk gelirse 😂 içinde rahat ediyor iki büklüm kalmıyor arkadasın dedigi gibi olanlardan degil
_Kayra_ https://ty.gl/yphelpg7 biz de bu salıncaktan aldık bebeğim hareketli.Sırf bi yere sabitlemek için😁 salıncak çenesinin altına geliyor çıkma gibi bi imkanı yok(tabi yürümeye başlayınca ne olur bilmiyorum).Yumuşacık da ,çoğu zaman içinde uyuyakalıyor.hamak arkadaşların dediği gibi geçici bi çözüm ki dönüyordur düşer muser allah korusun