Handeee Merhaba kızım 03.09.2018 doğumlu 5 ay 25 günlük oluyor. Normalde sağlık ocağımız aşılarda arardı ben pek takip edemezdim fakat bu ay aramadılar? 6 ay aşısı zamanımız gelmemiş mi bildiğime göre bu aşı 6. Ay sonunda olunuyor Benim aramam gerekir mi? günü geçse sıkıntı oluuormu
Deletedmom324 Handeee gunu gunune yapilmasi gerekiyor diye biliyirum. Siz arayin. Belki ebe degismistir vs @Taha degil mi canim?
Emine Handeee aşının tam bir günü Yok ki çok geçmemek şartıyla tabi sorun olmuyor mutlaka sizi ararlar merak etmeyin
Handeee Ferhunde allah allah gerçekten mi yani öyle bi durum varsa hastaneme de bi sorayım günü geçmeden varsa onlar yapsınlar, çok daha kafam karıştı şimdiii.. sağlık ocağı daha sirkülasyonlu diye orada yaptırıyorduk.
Ferhunde Handeee bence de cnm bi ara spr bşz pazartesi günü gittik sağlık ocağına oedaki ebe dedi aşı yaptırmaya gittik sanmış aşıysa yapamam aşı yok türkiye genelinde demişti aşının ihalesine mi yapılmamış öyle bir şey demişti ebe
Handeee Ferhunde ay gerçekten çok ilginç. Aramadığına göre bundan olabilir. Ben yarın sağlık ocağını arayayım eğer yoksa 6 aylık kontrole gittiğimde hastane de varsa yaptırayım etrafta bu kadar hastalık patlamışken aşı yaptıramamak çok korkunç...