aybkkara Göğüs ucu yaram 48 gündür geçmiyor. Şimdi bide bebeğim emdikten sonra göğüs ucum kıpkırmızı olup yanıyo gibi ağrıyo. Etrafında da küçük kızarık noktalar var. Başına böyle bişey gelen var mı sebebi ne olabilir? Yara gibi de değil artık bu kızarık.
Ozlemefe aybkkara aynisini yasadigim icin yazmak istedim once göğüste catlak oluşuyor sonra ciğer gibi kipkirmizi oluyor ben kadin dogum doktoruma gösterdim ve egzama dedi uc tane krem verdi travozol travakort ve dermatev ucunu donusumlu kullandim faydasini gordum sizdede kurutunca o bolge beyaz kabuklaniyormu öyleyse dedigim gibidir cunku bu normal yara degil ben carmastan lansiloh tahin yagi akliniza ne gelirse kullandim ama fayda etmedi
Ozlemefe aybkkara bise daha demek isterim bazen kadinlarda rahimde iltihap oldugunda elle gecebiliyormus bunun icinde dogum doktorum fitil verdi ben bu sorunumu saglik ocağına sordum bilemediler
aybkkara Ozlemefe ya evet aşırı kızarık genel cerrahta çok bilemedi ya çok kötü dediğiniz kremler yazılarak veriliyor değil mi?
Ozlemefe aybkkara recete ilemi veriliyor yoksa aliniyormu eczaneden inanin bilgil yok ama ben recete ile aldim
Ozlemefe aybkkara bakin simdi arastirdim recetesiz aliniyor dermatev özellıkle kasinti giderici ce kizariklik giderici ben sürdükten sonra gogus kalkani kullandim sonra temizledim bebegimi emzirdim