Bulutsmoms 3children1mom evet benım oglum üst dişlerde lekeler kaldı sanki çürük gibi siyah lekeler fırcalıyoz ama yok olmuyo
cileks 3children1mom ocean microfer hicte dogal icerikli degil basmislar icine sekeri 2 cesit koruyuci var. Ben de aldim bin pisman oldum. Tekrar vegaferon kullaniyorum gece uyumadan once iciriyorum sukur.bi sikinti olmuyor
laktas 3children1mom ferrum içeriği daha temiz demşti doktorumuz. Vegafern önermedi. Ve sidefer de iyi bi kan ilacı
Btlkrm 3children1mom 8 aylık bebegim ve bugun tam emin oldum demir ilacinin kabiz yaptigina ek gida ya basladigimiz icin zannediyordum hep 2 ay bos yere cocuga kayisi hoşafina bogmuşhmmm
Duyguuu35 Biz vegaferonu kullandığımız gün çatlayana kadar ağladı resmen ertesi gün doktora götürdüm karın ağrısıda yapar o dedi değiştim zaten hemen bestiron aldım ve çok memnunum
SweetPaw 3children1mom merhaba vegaferonda paraben var diyerek yada temiz içerikli denilerek sidefer onerilmis ama sidefer de koruyucu olarak sodyum benzoat ve potasyum sorbat bulunuyor aklınızda bulunsun içeriği temiz değil
3children1mom SweetPaw Hangisine güven olacağını bilemedim valla 2 gündür ocean mikrofer kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok bakalım
3children1mom Vanilya Bende oceand 400 ui kullanıyorum 2 gündür de ocean mikrofer kullanıyorum sıkıntı olmadı şimdilik inşallah da olmaz cok teşekkür ederim cnm ☺️