Kumsl Kizlar yarın 6 aylık asilarimizi olacağız olanlar var mı bu aşılar ateş huzursuzluk çok yapıyor mu ?
F-Betul Kumsl Kızımda biraz ateş yaptı, o günü ve geceyi kontrollü geçirdim onun dışında sorun olmadı.
mathematician Kumsl Biz dün yaptırdık, ateşi olmadı fakat biraz huysuzluk oldu. Öğlen ve gece yatarken birer çay kaşığı calpol verdim iyi geldi ve uyudu bebeğim.
_ADA_ Pamuk_bebegim42 biz on gün önce yaptırdık çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı. Ne ateş ne huzursuzluk.
Onmer-Defne123 Hafif bir huysuzluk yapıyor ama daha öncede aynı aşıları oldukları için bebeğinizin vucudunun ne tepki vereceğini bilirsiniz.siz yine de gözetim altında tutun bebeğinizi
F-Betul Kumsl Tam hatırlamıyorum ateş ölçer “ yükselmeye başlıyor” diye uyarı vermişti ama 38 üzeri değildi.
Merve-eee _ADA_ merhaba, biz de bugun olduk 6.ay asisini. Saglik ocagi o kadar kalblkti ki soramadim ebeye duş aldirabiliyor muyduk acaba? Aldirmamamiz gerektiginde aradiginda soylemisti de…
RuzgarMommys Dün yaptırdık bizde Ateş olmadı Huysuzluk huzursuzluk var dünden beri Calpol vermedim cok sık emziriyorum Bide bebegim alerjik biraz kızardı