Dmrmry Kızlar ekgıda için alışveriş yapacağım ama marketlerde bebek irmiği bulamıyorum irmik, tarhana, pekmez vb ürünleri nereden alıyorsunuz nette 2 site buldum kararsız kaldım yardım lütfen
Mehtap26 Dmrmry henüz pekmez almadım ama diğerlerini beyorganik sitesi var ordan getirtirdim şimdilik memnunum
Cansumommy Dmrmry bebek irmiği şart değil normal irmikte oluyor hem çorbalara hem muhallebilere. makarnavitma yı daha çok duydum, diğer şeyler için onu tercih edersiniz.
Nilsmoms Ben de bekleyeyim dedigin gibi hic bilmiyorum.5 ay 6 gunluk olduk.Baslasam mi ki yavastan alisverise.Daha mama sandalyesine de karar veremedim.
614408eoa Dmrmry 6. Ayndan beri vitma kullanıyorm kızm 16 aylk sebzeli makarnalarını hala cok seviyor tavsiye ederim
GozdeY Dmrmry eskitadında.comdan alıyorum ben baya güvenilir geliyor istanbuldaysan aynı günde getiriyorlar. Fiyatlarda market fiyatında
Dmrmry Cevap veren herkese çok teşekkür ederim bizde 6 aylığız tadım yapıyoruz dr a sordum bebek irmiği kullan dedi alış veriş yapacağım ama bilemedim hangi site güvenli
Buse62 Dmrmry ben aşçı anneden aldım memnunum irmiği normal irmige göre daha ince taneli ürünleri güzel birçok ürününü kullandım pekmezleri de çok güzel az kaynatılmış katkısız ben kapıda ödeme yapıyorum arada da indirim yapıyor takip ediyorum
Yasemila Dmrmry ben penelopeden aldım çok güzel paketli geldiler hem de alerjik bebe bisküvisi aldım sütsüz kızımın alerjisi var tadını sevdi yedi C6E3F59E6274