MaviliMaviliMorCicek Bebeğin yattığı yere yarım soğan koydum burnu tıkanık olduğu için gözünü yakar mı? (4.5 aylık
Organikumos MaviliMaviliMorCicek hayır canım yanmaz direk olarak kesilirken çıkan sıvıdan kaynaklı oluyor göz yaşarması
Sehercik MaviliMaviliMorCicek en iyi ilaç anne sütü ile bir çay kaşığına sütünü sağ bıraz sola bıraz saga damlat 2 dk sonra hapsırıcaak ve hemen gecıyor
Hanimanne MaviliMaviliMorCicek Bende bu sebebden doktora götürmüştüm oğlumu. Fizyo diye bir damla önerdi . İlaç niteliği taşımıyor . Eczaneden reçetesiz temin edebilirsiniz.
Zeyna_ MaviliMaviliMorCicek canım ben yapmadım ama bazi arkadaşlarım o soğanın üzerine 3 -5 karanfil batırıp öyle koyuyorlardı. Bende internetten öyle görmüştüm.
MaviliMaviliMorCicek Sehercik serum fizyolojik kullanıyorum ama sabaha kadar burnu kuruyor ve tıkanıyor
MaviliMaviliMorCicek Hanimanne evet onu sürekli kullanıyorum ama sabaha kadar kuruyor devam ediyor emzik de ağzında burnu kuru kalmasın diye bi de grip oluyor sanırım iki gündür ekstra dolu
Bircorekannesi Bebeğim 11 aylık bugün nane yağı buharı yaptım odada tıkanan burnu açıyor, akıp rahatlamasını sağlıyor 🤗
MaviliMaviliMorCicek burcu1234 teşekkür ederim ben sabaha kadar rahat olsun diye soğanı koydum uyumadan önce serum fizyolojik sıkmıştım süt de aklımda olsun
Songulsevukk MaviliMaviliMorCicek bizde 7 aylığız nem makinesi bakıyorum yazık sabaha kadar doluyor burunları 😔
MaviliMaviliMorCicek Songulsevukk nem Makinesi bende çok baktım ama emin olamadım odanın nemi 50yi gösteriyor normal aslında yine de kuruyor
Songulsevukk MaviliMaviliMorCicek 50 olması gerektiği gibi aslımda ama benim doktorum petekler çok etkiliyor dedi su koyuyorum ama yine aynı o yüzden 200 tl ye bi ürün önerdi arkadaşım uygun küçük bişey bebeğine çok iyi gelmiş lavanta yağı damlatıyormuş bir damlada daha güzel uyuyormuş bebişi bakalım deniyim bende üzülüyorum