Fiona Bebrğinize ne zamandan itibaren kefir vermeye başladınız? Ve kendiniz mi yapıyosunuz nasıl oluyor? Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen
Desne Fiona tam 1 yaşında başladık bır senedır ıcıyoruz cok sukur bende hazır alıyorum altınkılıç genelde
sapling Fiona benim bebeğim sevmiyor çok ama evde meyveli yapabilirsin canım tatlandırmak için. Ben marketten sade kefir alıyorum
Gamzosgamzos 9 aylikken basladık yarim cay bardagi olarak 1 yastan sonra 1 cay bardagina ciktik annem evde mayalayip getiriyor
Berenbegum Gamzosgamzos ilk zamanlarda nasıl verdin cnm sade olarak mı içti yoksa başka yiyeceklerle karıştırdın mı
kuzey14 Yanlış hatirlamiyosam 6. ayında basladik, altınkılıç markasi aliyorum hergun nerdeyse yarim bardak içiyor oglum
[silindi] Benim kızım 13 aylık bende kefir içsin istiyorum aldım ama asla içmedi nasıl sevdiricem bu kefiri kızıma var mı fikri olan?
Gamzosgamzos Fiona ben hic mayalamadim canım ama annem kefir mayasina sut ekliyormus belirli saat beklettikten sonra plastik suzgecle suzuyormus asla demir celik degsmemesi gerekiyormus
Dmrcnn Fiona 6.aydan beri migros kefirzadem markasını kullanıyorum fermente olarak üretilen tek kefir girişimci kadınlar tarafından doltor önerisiyle 6.aydan beri onu veriyorum