safis12 Kızlar Bebegim 6 aylık iki dişi çıktı ikisindede sarı lekeler var başına gelen varsa nolur cevap versin cok endiseleniyorum
Mrv-_- safis12 diş temizliği yapıyor musunuz her gün? Karbonatlı su ve gazlı bezle silebilirsiniz ya da silikon bebek fırçasıyla fırçalayın.
Oznur_ safis12 benım oğlanın 6 dişi var ilk cıkısından, basladı 2 dişinde o lekeler fırcalamada fln geçmiyor kalıcı gbi
Momss09 safis12 9 aylık kızımın 2 üst dişide sarı lekeli çıktı dişçiye sordum özellikle bebeklerde oluyomuş diş minesi lekeli çıkıyomuş dedi zaten dökülcegi için çokta sıkıntı yapmadım açıkcası
04alyailknr Morfrenk sağlık ocağının verdiği damla bende bunu kullanmıyorum kızım 3 ay 10 günlük eğer leke yapıyorsa hemen değiştireceğim😡
Naciyedinc safis12 sağlıkocağının verdiği kan ilacı yapıyordu sizde onu kullanıyorsunuz sandım. Diğer türlü neden olur bilmiyorum canı
Naciyedinc Morfrenk 04alyailknr bana bizzat sağlıkocağındaki hemşire söylemişti sigara lekesi,çürük lekesi gibi yapıyor çok kötü diye. Ocean microfer kullanıyoruz şuan tabi yinede her kullanımdan sonra ıslak ağız beziyle diş etlerini siliyorum olası lekelenmeye karşı
Morfrenk Naciyedinc ben sidefer kullanıyorum silmek hiç aklıma gelmedi yapmıyor bu diye biliyorum ama🤔
04alyailknr Naciyedinc leke yapmayan damla vardır elbet araştırmak lazım her seferinde bezle ağız mı silinir midesi kalkar çocuğun😅
Naciyedinc Morfrenk doğrudur canım yapmıyordur , bnim kullandığımda yapmıyor. Ama sağlıkocağı vegaferon u verdiğinde bezle silebilirsiniz diyince bunu kullanırkende siliyorum. nolur nolmaz sürpriz olmasın lekeli dişler😁
Momss09 safis12 Bende ilk kırık sandim korktum ama dişçiye gösterince öyle dedi valla tek şeyi ilerde çürümede yapabilir emzirdikten sonra sil dedi emen bebeklerde olan şeymiş anne sütü daha kolay çürütebiliyo dedi ama bakalım inşallah çürümezler
Mrv-_- safis12 çürük başlangıcı olabilir ki hiç zannetmiyorum açıkçası.. belki dişinin yapısından kaynaklı bir şeydir zira demir damlaları bildiğim kadarıyla siyah leke yapıyor. Bir diş doktoruna sormak lazım.