Cinarege İyi geceler kızlarr doğumdan sonra kilo veremedim suandadda zayıflama hapını araştırıyorumda emzirirken sütü arttırdığı söyleniyor kullanan var mı emzirirken bebeğim 3aylık
Unknown Cinarege Zayıflama adı altında satılan şeylere pek güvenmemenizi tavsiye ederim. En güzeli dengeli beslenmek ve yapabildiğimiz derecede spor yapabilmek. 🙃
Dilanyavuz07 Cinarege instgramda sedef kaynak var onu takip edin isterseniz bende siprsis vercm güvenilir sayfa çay bu
89Kbr Zayıflama çayı sağlıklı insana yramazken emziren anneye nasıl yarar? İnanmayın öle şeylere..Cinarege
Alparslan2019 Cinarege merhaba ben bir buçuk senede ancak hamile olduğum kiloya indim aynaya baktığımda kendimi çok kötü hissediyordum zor zamanlardı bebeğim üç aylıkken doğum yapmamış gibiydim yediklerime dikkat ettim bol su içtim bol bol bebeğimi emzirdim istediğim kiloya indim aslında iki üç kilo daha verebilirim hafif göbek kaldı tv den YouTube açıyorum birlikte göbek eritme egzersizleri yapıyorum bir haftada etkisi oluyor çay işine girme derim naçizane fikrim sütünden bebeğine geçer onu güçsüz bırakır zayıf düşürür riske atma derim zamanla gidecek o kilolar emin ol
Cinarege Unknown spor yapmam pek mümkün olmuyo bebisle 🤦🏼♀️ 10kg kaldı doğumdan çok sıkılıdıl cözüm arıyorum
Cinarege 89Kbr vala araştırıyorum bende iste zayflayan var ama emziriken etkileri nasıl onu merak ediyorum
Unknown Cinarege Hızlı zayıflamak için sağlığınızdan olmayın. Leslie kolay isterseniz bi deneyimleyin.
Cinarege Unknown doğru haklısınız ama belki kullanan vardır memnunn kalan olmuşmudur diye merak ettim ☺️
Unknown _ahmetkader Ev yürüyüşü yaptıran bir kadın. 15-30-45 dakikalık yürüyüşleri var. Hem yürüyüp , hemde hareket yaptırıyor. Bi müddet yapmıştım , faydasını da görmüştüm. Youtubedan videolarına bakabilirsiniz. En önerileni 45 dk olan yani 3 mil olan. ☺️