Nurdanalkanozkan NurayAsel komutları anlamada hiçbir sıkıntı yok cnm söylediğimiz herşeyi anlıyor, yapıyor zamanla göreceğiz inşallah bizde konuştuğu zamanları🙏
baybmom NurayAsel saldım artık o uyuyunca topluyorum ben toplamaya çalısıp ev işi yaptığımda daha agresif oluyor onunla ilgilenmemi istiyor. Sayı saymayı falan öğrettim boya aldım defter aldım lego aldım evi bişey götürüyor ama napalım evlat 😂😂
NurayAsel baybmom aynılar gerçekten bizimkide oyuncaklardan daha çok puzzle tarzı boyama kalemi ve legolarla oynuyor duvarları kapıları boyamaya başladık bile gözümün içine baka baka yapıyor 😂😂
NurayAsel baybmom c&a games diye üçlü puzzlelar var tavsiye ederim ilk hayvanları almıştım ilkten yapıyordu onu şimdi hepsini yapıyor şimdide mesleklere geçtik çok sevdi bizim ki belki sizinkide sever
Sibls NurayAsel bizde makarna seviyoruz artık aşçı gibi çeşit çeşit makarna yaparım 😂 yani stresten gülüyorum, sinirleniyorum, ağlıyorum ne yapalım 😒
baybmom NurayAsel bakayım canım. Bende e bebek indirimden ilişki kurma kartları aldım baya sevdi. Masasında oturup bakıyoruz bol bol
NurayAsel Sibls bizim ki uykuya memeyle geçiyor hala gece yada sabaha karşı 1 kez kalkar gündüz bizde iki üç kere anca eskiye göre baya azaldı emmeleri
Sibls NurayAsel yani neredeyse bırakmış geceyi sizin bebeğinizde. su gece emmesini 1 anda bıraktım çok zordu artık gündüz bile bazen pes etme noktasına geliyorum snki damarlarım çekiliyor 🥺
baybmom 01ikizlerim04 buraya fotoğraf nasıl ekleniyor bilmiyorum canım e bebeğin sitesine dıy toy 5 super set yazarsan çıkar sayılar renkler hayvanlar zıt kavramlar falan var çok güzel. Ayrıca dıy toyun magnetli tamamlama oyunu var onu da çok sevdik e bebek hafta içi yine indirime koyacak bunları bakabilirsin
arasbek Bizde 31 Mart doğumluyuz 🙏🤗 yememiz biraz zor yiyoruz konuşmamız da iyi 2 Li cümlelerimiz var🤗 istemediği olduğu zaman kafasına elleriyle vuruyor 🤷♀️ Şimdilerde renkleri öğretmek istiyorum ama pek istemiyor 😂