Urazbaby Oğlum 14 aylık heryere tırmanıyor evde girmediği alan kalmadı sizinkilerde böyle yaramaz mı?
Nurcan3500 Urazbaby ayy canmm benim kizim 16aylik hic durmaz oturmak nedir bilmez sürekli arkamda biseleri dagitir ama şükür sagliklilarki böle hareketliler 😄😄
Mdogu Urazbaby tam bir yaşında ben peşinde yoruluyorum o asla yorulmuyor oyuncaklarıyla oynamıyor çekmeceler prizler elektronikler yada nerede tehlikeli bir şey var kendisi orada
Selinsak Bizimki 9 aylık ama hiç dur durak yok sürekli bir yerleri karıştırmak istiyor ,durduğu tek ann yok neredeyseşuan emekliyoruz yürüyünce nasıl yaıcaz bilmiyorum
Urazbaby Selinsak ahh bende hep yürüyünce me yapcam diye düşünüp durdum sonuç akşama kadar ev topluyorum
minnosizmmm Urazbaby 12 aylık bi kızım var yürümüyor uçuyor desem yeridir peşinde koşmaktan bacak kası yaptım 😏
Esracm Urazbaby 1 yasindan itibaren ortaligin anasini aglatiyor yasi buyudukce evin dagilma orani daha fazla. Cekmecedekileri fitina ayakkabiliktakileri odaya camasirlari ortaliga saciyor durduramıyorum 😊
Angels1324 Urazbaby yok bacım yok oturmuyor oğlum yapma otur diyorum napım çocuğum ben oturamam diyor bitmiyor enerjisi gerçi bitmesin de ben o sakinleşti mi hastamı acaba diye tedirgin oluyorum alıştım artık