Merhaba anneler burada yeniyim ve 15 günlük yeni anneyim. 37.haftada doğdu Kızımın kilosu yerinde doktorumuza göre herşey normal fakat ben yeterince emmediğini düşünüyorum bir memede sadece en fazla 2-3 dakika kalabiliyor uyuyor ve doyuyormuş gibi ağzını buruşturup asla açmıyor(uyanık olsa bile) aynı zamanda fazlasını çıkartıyor bu aralarda kusmaya başladı bende çok fazla zorlamıyorum bu yüzden de mastit olmaktan korkuyorum sütümü sağmak istemiyorum çünkü yeterince fazla zaten çocuk emmiyor daha fazla çoğalıp beni rahatsız eder diye korkuyorum göğüslerim taş gibi olup sızlıyor tam boşalmadığı için beni rahatsız ediyor. Bu süreci yaşayan var mı ? Ne yapılabilir bebeğin çene kasları ne zaman kuvvetlenip tam anlamıyla göğsü boşaltabilir. Göğüs silikon kapağı kullanıyorum süt içine dolsun diye gece üstüm başım süt oluyor sırılsıklam uyanıyorum hergün tişört değiştirmekten bıktım üşütüyorum bir yandan bu süreç ne zaman geçer lütfen😢 yardım edin mastit olmaktan kokuyorum mastit tehlikesi ne zamana kadardır?