Tugce__
Ben 3,5 aydan sonra verdim
ikos58
[bilinmeyen] sadece anne sutuyle beslenen bebekler ıcın ılk 6 ay gerekmıyormus. Ama ben mama da verdıgım ıcın gunde 2-3 cay kasıgı verıyorum 2 aylıgız
Elizan28
ikos58 aynen bende mama verdiğim icin su veriyorum
Gurbettebianne
[bilinmeyen] 1 haftadan sonra verdim Ve ilk 5,5 ay sadece emzirdim
SukranUras
[bilinmeyen] ben doğumdan beri mama meme gittiğimiz için hep verdim bi zararını görmedik şükür. Şimdi 6 aylığız adeda dana doğurmuşum gibi sucu oldu benimki 😄
premses_annesi
[bilinmeyen] ben bebegıme dogdugu gunden berı su verıyorum havalar cok sıcak bebeklerımız susuz kalmasın
ygmr
[bilinmeyen] bence cok kucuk o minnacik midesini suyla doldurma i kadar sicak oldu ben daha yeni vermeye basladim 4 aylik oldukanne sutu veriorm ama mama veriisan bir iki cekimlik verebilirsin
SukranUras
[bilinmeyen] yaz sıcaklarında dudakları resmen birbirine yapışıyo çocukların. Çay kaşığıyla verebilirsin bence ve ya şırıngayla. Benimki ağlayarak uyandığında su vermezsem hayatta susmuyo 😄
Kuzeyin_Annesi
6. Aya kadar mama bile alsa su verilmesine gerek yok diyor uzmanlar ama herkesin görüşü farklı bu konuda. Bende 4 aylık olana kadar pek vermedim yaz gelince ve havalar çok sıcak oldukça vermeye başladım şimdi 6 buçuk aylığız 30 mllik su biberonu var genelde gün içinde bitiriyor onu bazen daha fazla içtiğide oluyor oldu oğlumun ☺️
premses_annesi
[bilinmeyen] bebegınızın agzı pamukcuk olmadımı pekı ? ciş yapma sayısı nasıl ?
premses_annesi
[bilinmeyen] sodalı degıl karbonatlı su ıle sıl cnm bır cay bardagı ısıtılmıs ılıtılmıs suya 1 cay kasıgı karbonat bırakıp temız bır tulbentle sılebılırsın pamukcuk olmasının sebebı susuzlugudur her emzırmeden sonra mutlaka su ver daha kolay gececektır
Yeliz
[bilinmeyen] ek gıdaya başlandığında
Gfrn
[bilinmeyen] canım ben vermiyordum 55 günlüğüz doktor mamadan 10 15 dk sonra biberona doldurup verin zaten içmez istemezse dedi.Bende günde 2 3 kere veriyorum biberonla ama içmiyor çok fazla günde toplam 20 ml belki içiyordur
premses_annesi
[bilinmeyen] rıca ederım mudahale etki bebegın emerken agız ıcı yandıgı ıcın emmesı azalmasın 🙋♀️🙋♀️
ygmr
[bilinmeyen] o zaman verme.canim cok ufak daha suya alisrimi.sut.iayemez siser midesi
Sema99
[bilinmeyen] ben 1.5 aylıkken vermeye başladım şimdi 74 günlük şuan biberonla veriyorum mama yediği için yoksa böbrekleri sussuz kalır allah korusun
MzeynepB
[bilinmeyen] bi dr a danış canım sıcaklarda onlar da verdirtiyor.
Syhnsrmn
Suyun hiç bir zararı yok mideleri küçük olduğu için suyla doldurmayın diyorlar zaten ön süt su gibi dikkat ederseniz ordan karşılıyor ama ne yazık ki Bende vicdanıma yenik düşüp verdim bu sıcaklarda 3 gündür veriyorum 3 ay 10 günlük bizimkide
Kuzeyin_Annesi
[bilinmeyen] uzmanları boşver sen onun annesisin en iyi sen bilirsin içinden nasıl geliyosa öyle yapmazıcık vermekten birşey olmaz midesini doldurmayacak kadar verebilirsin canım bence 🌼
Tugce__
[bilinmeyen] sadece anne sütü doktor ver havalar çok sıcak demişti