Ferdaoguzgalip Merhaba kizlar oglum uykusunda surekli geriniyo gerinirken kipkirmizi oluyo bisey olucak o anda diye cok korkuyorum normalmi acaba🥺
CeylanEbrar Ferdaoguzgalip gaz sorunu olduğu için kızarıyor takip edin uykudan ağlayarak mı uyanıyor?
gamzeadg Ferdaoguzgalip benimde bebeğim 15 günlük aynısını yapıyor nefesi kesilene kadar gerinip ıkınıyormuş gibi yapıyor ama doktor normal dedi bende gazı var sandım gazınıda rahat çıkartıyor bağırsaklarıda haraketli
Ferdaoguzgalip CeylanEbrar evet genelde geceleri daha cok aglayarak kendini sikarak uyaniyo gaz damlasi veriyorum surekli gazda cikartiyo ama hala gazli🥺
CeylanEbrar Ferdaoguzgalip sabırlı olun bnmde kızım 3 aylık ilk bir buçuk ay bende çok çektim o dertten sonra düzene girdi sizde bol bol rezene çayı kimyon çayı için sütünüze geçsin gaz yapcak yiyeceklere de ara verin bi süreliğine kızım şimdi kendi gazını kendi çıkarabiliyo çok şükür sabır sadece sabır
Ferdaoguzgalip CeylanEbrar tamam canim tesekkur ederim insallah dediginiz gibi bian once gecer bu zamanlar🤲
Ferdaoguzgalip gamzeadg bizimde oyle cok sukur hergun kakasini yapiyo surekli gazda cikariyo anlamiyorm hala nasil gazi oldugunu🥺
gamzeadg Ygmryldrm doktorumuz çok gazlı bir bebek olmadığını ve gaz damlasına şuan ihtiyaç olmadığını söyledi siz hangi markayı kullanıyorsunuz işe yarıyor mu
_ahmetkader Türkiye’de var mı bilmiyorum ama bir çay var yurtdışından akrabamız göndermişti hipp marka rezene yine a karışım şeklinde mis gibiydi oğlum kolik olmasına rağmen çok rahatlatirdi