Aliveanne Sariduru Bulamadım . Birde ben oğlumu yere yatıyorum . Uyandığında yanına yatıp emzireyim diye . Gece yattığı yerde olmuyor 😄 geziyor resmen bıraktım artık napiyim demek ki öyle mutlu . Evimde sıcak zaten .
Nurcan03 Sariduru tog değerleri oluyor incesi de kalını da var. İstediğiniz kalınlığa göre tog değerine bakıp alabilirsiniz.
Aliveanne Sariduru Bakıp bakmamak değil ki kuzum basinda nöbet tut yine açıyor . Uyku tulumu giydir ins bişey olmaz.
kahverengim Sariduru ahahha bende öyleydim ilk kullandığımız zamanlar ama alıştık hatta ensesine bakıyorum terliyor bile☺️
Esrayamanoglu Bizdede o sorun var ayaklarıyla elleriyle resmen itiyor ne kadar örtsem battaniyesini kenarlara sıkıştırsam başaramadım 🤦🏻♀️🤷♀️
1koalaannesi Sariduru bizde aynıyııız, ben oda ısısına göre giydiriyorum hiç örtmüyorum valla emzirirken hep kontrol ederim sıcacık olur vucudu
Tulinakrep Sariduru valla doğduğundan beri hep aynı hiç örtmüyor bende mevsime göre giyindiriyorum şuan uyku tulumu ile uyuyor üstünü örtüyorum yine ama her türlü açıyor ama örtmüyorum çünkü örttüğümde dolanıyor ve uykusu bölünüyor
Tulinakrep Sariduru istemediği için itiyor sonra dolanıyor uyanıyor en iyisi örtmemek ama ona görene giyindirmek
Mtalp Bebekleri battaniye veya yorganda yatırmak ani bebek ölümlerine sebeb oluyormuş. En güzel uyku tulumu mia gibi her yeri kapalı üşüdü mu derdi yok. Tog değerine bakıp Içine oda sıcaklığına gire biseyler giydirirsiniz.