Maviyesil121212 Eminos bizimki 4 gibi uyansa en erken gece 1de uyur diye düşünüyorum ama bakalım bi de farklı bir yol deneyeceğim; biz tek uykuya da 14 aylıkken geçtik
Mervemerveesk Maviyesil121212 umarım yarar işe. Bir de öğlen uykusundan 6 saat gibi bir süre sonra gece uykusuna yatırmak gerekiyor, benim okuduğum yazılarda hep böyle yazıyordu. Yine tabii bebeğin uyku durumuna göre gözlemlemek gerek
Maviyesil121212 Mervemerveesk aklıma en yatan yorum bu oldu teşekkür ederim 🙏🏻 13:30da uyuttum 15:30da uyandırıp 21:30da gece uykusuna geçmesini sağlamaya çalışacağım😌
Sadekahvem Maviyesil121212 acaba uykusunun geldiği zamanı kaçırıyor olabilir msnz. uykusunun ilk gekdigi zamanı kacirincada sonrası uykuya geçmekte zorluk çekiyorlar
Maviyesil121212 Sadekahvem evet galiba hatayı bu konuda yaptım; 2 uyku arasını ne kadar açarsam o kadar çabuk uyuyacagını düşündüm ama yanıldım. Umarım becerebilirim 🙏🏻
Mervemerveesk Maviyesil121212 tamamdır, birkaç gün sonra sonucu bildirirseniz çok memnun olurum☺️ umarım işe yarar 😘
nazli_19 Maviyesil121212 uyusun küçük daha ben olsam uyandirmam😁uyumaları gerekiyo bence 25 aylik devam öğle uykusuna
Maviyesil121212 nazli_19 uyandırmazsam 4 saat uyur sonra aman sabahlar olmasın 😂😂 öğlen uykusu devam bakalım başka yol deneyeceğim Allah utandırmasın😂
Maviyesil121212 nazli_19 seviyor şükür ama gece uykuya geçmemiz en az 45 dakika 😂 hakkını yemiyim sabah ben uyandırana kadar deliksiz uyur 😂