SNCK Merhaba herkese 3 ay 20 gunluguz saglik sebeplerinden dolayi yarin sunnet olacak oglum.. Lokal anesteziyle ama cok korkuyorum.. igneden dolayi uyusukluk oluyor ya o uyusukluk gecince cok mu agrisi oluyor acaba? Bezleniyor ya mesela iltihap kaparsa diye endiseliyim altini hep acik mi tutmaliyim ne yapmaliyim bilmiyorum.. Doktor gelirken cocuk bezi getir birkac tane dedi o kadar.. Bebeklerinizi sunnet ettirdiginizde nelere dikkat ettiniz ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim..
Mom44454 SNCK merhaba canım öncelikle lokal anestezi ile sünnet olduk iğnesi vurulmadan önce krem ile uyuşturulup iğne yapıldı iğne yaparken ağladı sonra sünnet esnasında uyuyakaldı uyandığında işlem bitmişti doktoru karton bardak koyup bezini bağladı eve geldik ağlamasını beklemden calpol verdim doktor kantaron yağı verdi günde 3 kez sabah akşamda krem verdi bir problem yaşamadık çok ağlar vs ise ılık suya oturtabilirsimiz dedi bezini sık değiştirdim ben karton bardak koydum her değiştirmeye de 7. Gün banyosunu yaptırdım ondan sonra krem vs kestik kuru kalsın dedi doktor fön makinesiyle uzaktan kuruttuk bu kadar 10. Gün tamamen iyileşti diyebilirim.
Birmartannesi SNCK karton bardak götürün,kantoron yagi sürün 3.gunden itibaren,,ilk çişini yaparken ağlar anestezinin etkisi geçince,, hiç endişe etmeyin acı eşiği yüksek oluyorlar 2.gune bisey kalmıyor
Rukiye-94 SNCK Bebeğim 6 aylık yaklaşık 15 gün önce yaptırdım sizin gibi çok tedirgindim fakat hiç bişey olmadı 1 haftaya toparladı iyiki yaptırmışım diyorum.Anestezi etkisiyle ilk çıktığında biraz ağladı o kadar 2 gün calpol verdim normal bi rahatsızlık gibi geçti.Bezledim beze yapılmaması için bardak filan kapatan oluyormuş ama ben öyle bişey yapmadım.Doktor vazelin sürün bezine bide sürekli batikonlayın sık değişin dedi saat başı olmadan değiştim hiç yapışma olmadı.Bir kaç kez krem verdi onu sürdüm geçt bitti çok şükür.
BuseCan SNCK ilaç ve krem veriyor zaten bizde yeni yaptırdık. Bezle daha çabuk iyileşiyor emin ol canım korkmana gerek yok. İlk çişinde çok ağlıyorlar ondan sonra sıkıntı yok ☺️
ebbbbbruu 43 günlükken sünnet ettirdim 5 günde dikişleri düştü açık durmasına gerek yok doktor çişindeki asit sayesinde çabuk iyileşir demişti öylede oldu hafif mızırdanması oldu ama oda normal bence. Geçmiş olsun canım
SNCK Mom44454 cok tesekkur ederim 🌷 bende doktorumuza sorup calpol veririm cok huysuzlanirsa bardak konusunu doktora soracagim
Hotic SNCK verdiği antibiyotikli kremi sürdüm ekstra olarak da her altını açtığımda kantaron yağı sürdüm. . Hem iyileşmesini hızlandırıyor hem de yaranın beze falan yapışmasını önlüyor. Bir de o bölgedeki kesilen deri yapışmaması için sıyırmak gerekiyor bi süre, onu doktorunuz anlatır. Onun dışında korkacak bişey yok ertesi güne huzursuzluğu geçmiş olacak bebeğinizin inşallah böyle düşünün 😊
Mrvb99 SNCK bebeğim 6 aylıkken oldu 1.5 hafta önce yani lokalden korkmayın çok rahat geçer hiç bişey hissetmiyor sadece ameliyat esnasında sabit bir yerde kalmaktan sıkılıyor bebek o zaman ağlıyor çizgi film emzik falan bişeyler verin hatta uyutabiliyorsanız uyutup sokun altı bezli kalsın hatta ben çişini biraz da bekletiyordum iyileşsin diye ilk çişinde hemen açmıyordum kremi bol sürün oğlum turo gibi hatta zıp zıpına biniyor bile çok şükür
Mrvb99 Mrvb99 he bide ilk 3 gğn düzenli calpol cerdim 3-4 saat arayla aksatmadım asla 4. Gün hiç vermedim çünkü iyiydi gerek kalmamıştı
SNCK cok tesekkur ederim herkese beni acikcasi doktorun sekreteri korkuttu bebekler zor oluyor gecen 1 saat surdu agladi durmadi falan dedi ondan korktum cok mu aciyor diye dediklerinizi dikkate alicam 🌺
Hb123456 SNCK bardak koyabilirsin canım pansumanını güzelce yap köpük bardagı dibinden kes ortala koy temas olmayacağı için rahat eder
SNCK yaptirdik sunneti berbat gwcti kanamasi durmadi 1 dmsaat gecti hala kanama devam edince doktor yeniden dikis atti ama uyusturmadi uyusuklugu gefmistir dedim benden iyi mi biliyorsunuz dedi cok sinirlerim bozuk cocuk aglamaktan mahfoldu aksam 8 de kontrol et kanama devam ederse acile getir dedi.. simdi evdeyim cocuk uyuyamiyor surekli zipliyor aglamaya basliyor napicam bilmiyorum
SNCK suan hala tampon var bezleri cikarinca insallah durmus olur kanamasi doktor hicbisey demedi sadece krem verdi al bunu 3 saat sonra kanama olmazsa sur dedi nasil.surcem.napcam kafam allak bullak