Dilayzeynep2906 7,5 atlık bebeğim var ilk dişi patladı kesinlikle hiçbir şey yemiyor doğduğundan beri mama ile besleniyor normalde bu ayda 900 ml içiyordu ama birkaç gündür 300-400 arası içiyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Hohomoromu Dilayzeynep2906 diş huzursuzluğundsndir ama çokta zorlamayın canı acıyor dr vs hiç mi içmiyor mamasını ek gıdaya baslamadnz mi biraz da olsa yiyor da üzülmeyin geçici bı dönemdir
Momyk Dilayzeynep2906 4 buçuk aylığız bende bir türlü mama veremiyorum ağzını kapatıyor açmıyor aç biliyorum 😏ama icmiyor
Dilayzeynep2906 Hohomoromu ek gIdaya başladık hatta çok oluyor başlayalı gayet iyi yiyordu ama şu an çok çok az yiyor
MotherQueen Ahhh bizimde 1 dişimiz patladı 6ay 6 günlük benimki emiyor ne kadar emiyor bilemiyorum 🤷♀️ Ama asla ek gıdaya ağzını açmıyor kendi elinede veriyorum yiyecek hariç herşeyi ağzına götürüyor. Anlamış değilim 😞
Dilayzeynep2906 MotherQueen sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben dün gece hiç uyumadım en azından gece beslerim dedim şükür biraz içti mama ama sürekli bu şekilde nasıl devam edeceğim hiç bilmiyorum
MotherQueen Dilayzeynep2906 bende bilmiyorum dişe veriyorum inşallah düzelir diye umut ediyorum. Allah bize sabır versin