ays3nur Merhabalar canlar oğlum 14 aylık bu aralar çok huysuz ve karnı tok olmasına rağmen 3 dk bir meme diyip duruyo sürekli emzirmemi istiyor acayip yoruldum bu durumdan 😥😥 bu normal mı yoksa oğlum doymuyor mu yediklerinden?
Hohomoromu ays3nur büyüdükçe.meme ye çok düşüyorlar doymadigindan değildir bizim ki 22 aylık memeyle gezcek nerdeyse
Hohomoromu ays3nur evet evet aynı öyle 😊 biraz daha büyüdükçe daha da çok düşkün olacak ben şimdi bıraktırma ya useniyorm zorlanmak diye memeye düşkün bebegn bırakmasına zor oluyor 😕
Fatosemir Hohomoromu yaaa maşallah bana dua edin ne olur benim oğlum da böyle olsun 😞 iki aylık meme emmiyor reddediyor meme pozisyonu alınca bile ağlıyor 🥺 maşallah sizinkilere 🤗 inşallah her şey istediğiniz gibi olur zamanı gelince kendiliğinden bırakırlar
ays3nur Hohomoromu o zaman daha fazla düşkün olmadan bıraktırayım ama çok istiyorum 2 yaşına kadar emsin ama suan böyle yapması beni boğuyor resmen her dakka istiyor :((
Hohomoromu Fatosemir meme reddine başlamış canım Sabret oluyor bazı bebislerde ayakta emzirmeyi dene bir kaç tekniği var inşallah birakmaz
Fatosemir Hohomoromu denemediğim pozisyon kalmadı amuda kalk dese kalkarım herhalde 😂 ama şiddetle reddediyor çığlık çığlığa hemde 🤦🏻♀️ Dudağına sürüyor memeyi sonra ağlıyor 🤷🏻♀️