bahar95 Merhaba anneler, ben burda yeniyim 4 gün oldu doğum yapalı çok şükür iyiyiz evdeyiz göbek bağını temizliğini yapan anneler yardemci olurmusunuz nasıl hergün kaç kere temizliği yapılıyor
GokturkAlp bahar95 Göbek bağı temizliği yapmadım ben hiç. Doktorumuz gerek olmadığını söylemişti farklı bir durum olmadığı sürece.
Busbey bahar95 doktor sprey yazmıştı ama almadım fikrimce hiç dokunmadan kuruyacaktı ama öyle olmadı 11. Günde yarım düştü ve yarısının altı sıvı gibiydi aslında normalmiş ama ben çok korkup doktora gittim ve bir krem verdi enfeksiyon kapmaması için tamamı düştü ama kanamalar oldu batikon sürdüm geçti sonradan dedim keşke ilk başta batikon kullansaydım diye
Angels1324 bahar95 artık göbek bağ temizlik yaptırmıyorlar 6 günde düştü bizim yıkamadım düşmeden ıslak değmeyince çabuk düştü 8 sene önce oğlum da sıprey vermişler di 15 gün de düştü o
bahar95 GokturkAlp bana bir sprey yazdı onunla temizliğini yapmamı söylediler göbek bağı düşene kadar
bahar95 Ygmryldrm banada göbeğine sık dediler ama internet baksam mendilline sıkıp silmeniz lazım dediler bende Bi kere göbeğine sıkınca çok ağlıyor acaba acıtıyormu diye mendille silmeye başlidim