Kermit Kizlar bebegim neredeyse bir haftadır ishal artik tedirgin olmaya başladım kaka testi yapıldı bol lökosit ve gizli kan pozitif cikti alerji doktoruna yönlendirdi doktor bir kaç gündür dikkat ediyorum ama hala düzelmedi ayni sorunla karsilastiniz mi nasil geçecek ishali bebeğim 5 bucuk aylik
Zeyneptoprak Kermit süt ve süt ürünleri diyetindeysen dana eti peynir altı suyu paketli gıda çikolata tarhana vs hiç bı şekilde tüketmemen gerekiyo canım 1 çay kaşığı bile belki bunlar dışında da alerjisi vardır o yüzden gecmiyo olabilir çok geçmiş olsun
Kermit Zeyneptoprak bir kaç gündür hic birini yemiyorum cnm alerji mi tam onuda bilmiyoruz ben kendim ne olur ne olmaz diye diyet yaptim ama kakasi hem yeşil hem ishal anlamadim neden geçmiyor alerjide ishal olur mu ki
Zeyneptoprak Kermit oluyo genelde bide lökosit varmış ilaç verdimi doktor köpüklü yapiyolar genelde bide 5 aylık anne sütü alan bebeğin kakası sıvı olur zaten alerji doktoruna gidene kadar diyet yapma bu arada ki doktor yanılmasın test yapar vs vücutta alerjen varsa belirti versin diye
Kermit Zeyneptoprak evet köpüklü yapıyor ilac vermedi biogaia damla kullanıyoruz ona devam edin haftaya tekrar edelim testi dedi
Kermit Zeyneptoprak bebeğime zarar vermesin diye diyet yaptim söylediğiniz cok mantikli cok tesekkur ederim
Zeyneptoprak Kermit rica ederim bende alerjik bebek annesiyim bizimki bağırsak tepkili belli bı yaştan sonra sıkı diyetle geçme ihtimali yüksek ki bizimki geçti çok şükür kaka 15 gün 1 ay sonra falan normale dönüyo kilo alımı nasıl
MotherQueen Canım çapraz alerjenler var domates,salça,patlıcan,kuruyemiş,paketli gıda vs vs bu liste böyle uzayıp gider…. eğer alerjisi varsa sizi yönlendirecekler zaten çok geçmiş olsun
Kermit MotherQueen cok tesekkur ederim o kadsr genis kapsamlı ki ne yiyeceğiz nasil sut olacak kafam allak bullak oldu
Kermit Zeyneptoprak kilo alımında hic sıkıntı yok masallah 5.5 aylik 9 kilo 300 gr bugüne kadsr boyle bir sorunla da karşılaşmadık ikidir Antep fıstığı yedim boyle oldu doktor ondandır dedi ins sadece ona karşı olmuştur