Dobis Merhaba,özel aşı fiyatlarını bilen var mı? Rotavirüs aşısını yaptırdık 311 tl dedi eczane başka yere sormadan aldık.Fiyatlar değişiyor mu acaba merak ettim.
Ksonmez Dobis doktor 7.ayda menenjite başlatacak o iki markayı da kullanıyorlar hastane 456 tl dedi 4 doz olacakmış aslında 5 doz ama koronadan zaten bif yere gidemiyorsunuz 4 doz yeterli dedi 3 bexero 1i nimerik
TugceVarbas merhaba menenjit tek dozunun fiyatımı 450tl acaba bizde bu hafta olucazda hazırlıklı gidelim
Muhasebeciana Dobis biz tum ozel asilari hastanede doktorumuz yapti rotavirusu 276 tl ye bexero yu 449.5 tl ye nimenrix i de 296 tl ye yaptirdik
Tatliheyecan Hanımlar 13 gün önce doğum yaptım ilk bebeğim haliyle bu aşılardan falan hiç haberim yok bunlar zorunlu aşılar mı neden ücretli onu anlayamadım
Ksonmez Tatliheyecan bahsettiğimiz aşılar özel asi isteğe bağlı ama yaptırmak gerekiyor devlet nedense karşılamıyor. Rotavirus ishal hastalığı 16.haftaya kadar yapılıyor. Iki doz ikinci doz 2 ay sonra doktorunuz zaten yönlendirir. Diğeri de menenjit. Oda 4 yada 5 doz doktora gor3 değişiyor
Aysssss Tatliheyecan canım bunlar özel aşısı devlet aşıları dışında olan asi rota aşısı bebeğini ateşli ishal yani rota hastalığından koruyor bence mutlaka yapılması gerek menenjitte menenjit hastalığından koruyor kendine göre çeşitleri ve onlara göre dozu degisiyir bazıları iki doz bazıları üç doz falan ve onlara göre ayları da değişiyor biz bugün rota ve menenjitin ilk dozlarini yaptirdik 700 TL verdik hemen hemen devlet aşısı için vermiyorsun ama bunlar özel asi