derodunya benim annem mayalar hic hazır yogurt yemeyiz inek sütünden ondan verebilirim degilmi? kimisi keçi sütünden yogurt diyor ? annemin büyük kavanoz da uyuttuklarından olurmu kücük kavanozlaramı mayalamak lazım?
Ulkrdml derodunya taze olsun dıye kucuk kavanozlara yapılıyor sızın bebegınız sız daha ıyı bılırsınız ıcınıze nası sınıyosa oyle yapın
derodunya Ulkrdml kaç gün gidiyor peki kücük kavanozda? bizimki 6 aylık oldu alerji kontrolünü geçti şükür ama nasıl ne kadar verecegim bilmiyorum
Ulkrdml derodunya ben uc veya maxımun 4 kucuk kavonoz yapıyorum ona probıyotık toz mayayla mayalıyorum gunluk bı tane yıyor 4 gun gecınce vermıyorum ıkı gunde bır yapanda var ama benım okadar vaktım malesef yok 🤷🏼♀️Genellıkle aksam yemeklerınde verıyorum vy arada ama bı kıstası yok ıstedıgın zaman ara ogun bıle verebılırsın
derodunya Ulkrdml zaten emziriyorum ama artık geçmem lazımmış yetmezmiş vitaminlerim falan üzülmedim degil
Ulkrdml derodunya bu doğal bı surec sızınle ılgılı degıl baslanması gerek alışmaları ıcın ve hareketlendıklerı ıcın sut harcadıkları kalorıyı karsılamamaya başlıyor .