Eesay Kızlar merhaba; Oğlum 8 ay 11 günlük. Bu aya kadar takipli bir doktoru vardı ama artık değiştirmek istiyorum. Bana önerebileceğiniz, memnun kaldığınız bir çocuk doktoru var mı? Tercihen Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli, Atakent olabilir.
Cookanne Eesay fonksiyonel tıp ile de ilgileniyor. Amerikadan eğitim ve seminerlere katılan cok değerli yönlendirici bir doktor
senceumrumdam1 Eesay su hospital mehmet atilla van biz ona gidiyoruz hiç bir şey sormanıza gerek yok o size her şeyi anlatacaktır bir çok kişide memmun çok hastası var. Araştırın isterseniz memmun kalacağınızdan eminim güler yüzlü tatlı kibar naif bi adam
Eesay senceumrumdam1 şuan da gittiğimiz doktordan da memnunum aslında. Ama çok randevusu olduğu için muayene aşırı kısa sürüyor, ben aklımdaki soruları soramıyorum aceleden bazen. Çok teşekkür ederim, ona da bir bakayım🌸🌸
KardelenYB Eesay doktorunuz kim onu belirtmemişsiniz çok ona göre tavsiye edecek olan etmesin farklı doktor arıyorsunuz sonuçta 😂 eğer o değilse Nagehan Katipoğlu öneririm / galen ve ata sağlıkta akşamları ve hafta sonları görev yapıyor fonksiyonel tıp alanı