HappyArasMom 4 aylık bebeğimi mama (sma optipro ) ağırlıklı besliyorum , gece sürekli gaz sancısıyla kalkıp ağlıyor , bu normal mi ? Gazını yapınca rahatlıyor uykuya dalıyor tekrar . Mamasını mı değiştirsem bilemedim 🤷🏻♀️
Egeanul HappyArasMom sma comfort gazlı bebeklere özelmiş canım ben kullandım sıkıntı yaşamadım optipro yerşne comfort kullanabilirsin
Kumsal25 HappyArasMom bizimdr 6 aylık hala gaz bitmedi bide meme mama gidiyorum mama hiç almıyor artk bnde sma optipro olanı aldım ama onuda içmiyor comfortu bi süre kullandım oda yeşil kaka yaptrdı snrm
26262626 HappyArasMom benimde gece çok ıkınıyor rahat uyumuyordu. Benim anne sütüyle besleniyor ama. Biogaia kullanıyorduk şimdi bi de nurse harveys kullanıyoruz çocuğu rahatlattı resmen
HappyArasMom Egeanul ikisini de kullandım farkı sadece comfortta lif olması , ikisinde de karbonhidrat kaynağı yüzde yüz laktoz yazıyor o yüzden vazgeçtim bir daha almadım
HappyArasMom Kumsal25 sürekli gece ağlayınca anormal bir şey mi var diye düşündüm , sizinki de öyleymiş
neredenbileceksinizz Kumsal25 bizim bebe de çok gazlı çok ağlıyo hep ağlıyo 2 ay 5 günlük kakasını çok zor yapıyo yaparken çok zorlanıyor birkaç gün sürüyor karnı gürül gürül hep aşırı ses geliyo alttan gaz çıkarması da zor sadece yüz üstüyken yapıyo şimdi siz 6 aylık deyince bir umutsuzluğa kapıldım sizinki demi böyle yada zamanla azalıyo mu
Kumsal25 neredenbileceksinizz bizimde aynı çleydi krnından sesler kesildi ama uyku hala devam uyumuyor