ilknurcelik Bebeğim 1 haftadır çok iştahsız çok sevdiği kahvaltıyı şimdi istemiyor yarım yumurta zor yediriyorum. Öğlen çok az sebze püresi onun dışında 600 cc Aptamil içiyor. Başka birşey yok yemiyor. Niye böylr oldu anlamadım☹️
Deletedmom277 ilknurcelik 8.5 aylık bebeğim bizde de öyle şu an. 1 haftadır öyle 2 dişi birden patladı. Biri tamamen çıktı diğeri çıkıyor onun sancısı Var. O yüzden iştahsız normal bu süreçte
ilknurcelik Musmus ne olacak bilmiyorum çok iştahıydı aslında şimdi zayıfladı sanki süzüldü. Mama kullanıyor musunuz siz?
Kmanne Benim oğlum da 9,5 aylık; ek gıdada sorun yok ama daha az emiyor gündüz. Gece daha uzun süre emmeye başladı.
Musmus ilknurcelik yok emmiyor Canim ama eskiden iyiyidi ara ogunleri iyiydi sizin kilonuz boyunuz nasıl di şimdi nasıl
Musmus ilknurcelik bizimde 10.480 di bugün giitik 300 grm vermiş boyumuz 76 ne yapalım sağlıklı olsunlarda rabimmm tüm yavrularimizi korusun
ilknurcelik Betull atak haftalarına artık bakmıyorum öncesinde çok stres oluyorum kimisinde hiç sorunsuz geçiyor kiminde de mahvoluyoruz