Nida1404 Uyku düzeni gece ve gündüz uykuları, uyku aralıkları, emme durumu, gelişimleri nasıl yavrularınızın? Kısaca bir gününüzü anlatabilir misiniz?
[silindi] Nida1404 akşam 9-10 da yatıyor gece 3 de kalkıyor mama yiyor uyuyor sabah 8 de uyanıyor mama yiyor 10 da uyuyor 1 saat 11 de kalkıyor mama yiyor 3 de uyuyor 3-4 saat 7-8 gibi kalkıyor yiyor oynuyor falan 10 gibi bidaha yatıyor kısır döngümüz bu şekilde uyanık olduğu zamanlar da 20 dakka yürüteçe biniyor geri kalan zamanda evde salıncağı var salıncakta sallanıyor yerde yuvarlanıyor 5 ay 5 günlük oğlum uyku düzeni 3. Ayda oturdu 4 de bozuldu atak yüzünden 10 gün çok zorlandım şimdi yine uyku düzeni otırdu doğduğu günden beri sallayarak uyuttum 1 haftadır uyku eğitimi veriyorum sallamadan uyutuyorum bu arada 1 dişi patladı erkenden emekle durumu yok ama yürüteçle yürüyor koltuk altından tutup gel dediğimizde adım atıyor 😊
Kelebekkk34 Nida1404 benim ki 5.5 aylık akşam 20.00-21.00 gibi uyutuyorum,00.00 gibi kalkıyor emzirip yatırıyorum gece 03.00 tekrar kalkıyor bazen emip uyuyur bazen 05.00 de ancak uyuyor sabah 08.00 da kalkıyor gündüz 10.00-11.00 gibi uykuya yatıp 2 saat uyuyor. Bidaha 15.00 de yatıp 1 saat uyuyor bidaha akşam 20.00 da yatıyor uyku düzeni böyle her uykudan önce ve sonra emiyor, memede uyuyor gece uyumazsa sallıyorum
Eylematlas Nida1404 12 gibi gece uykusuna yatıyor sabah 10 gibi uyanıyor gece hiç kalkmıyor gündüzde 4 kere falan uyuyor genelde her uykusu 1 saate yakın sürüyor akşam üstü uykusu 2 buçuk saat falan sürüyor
Tuanalilos Nida1404 akşamları 22:00/22:30 gibi uyuyor gece 2 3 kez emmek için uyanıyor. 1 hafta 10 öncesine kadar 1 kez uyanırdı gece şimdi bozuldu o düzenimiz çok sık uyanıyor 🙄Gündüzleri de 7 gibi uyanıyor ama ben 8 veya 9a kadar oyalıyorum tekrar uyutuyorum erken kalktığı günler çok huysuz oluyor çünkü. 3 ila 3 buçuk saatte bir emziriyorum. 3 kere de gündüz uykusu yapıyor, ilk ikisi 1 buçuk saat sonuncu da akşam 7den sonra 45 dk civarı şekerleme tarzında oluyor 🙂
Renk 5 ay 5 günlük. Aksam 10-11 arası uyuyor. Sabah 10 da kalkıyor. Gunduzlerı 1 ya da 1.5 saatlık üç uyku yapıyor. Geceleri 3 kez mamaya uyanıyor.
[silindi] Nida1404 kollarına kundak yapıyorum yatağına yatırıyorum sevdiği dinlediği sakinleştirici ninni yada ney sesini açıyorum koluna 2 pışpış yapıyprum hemen kapatıyor gözlerini uyuması gerektiğini anlıyor 5 dakka sürmüyor dalması.İlk zaman tabiki ağladı sallanmak istedi kucağıma aldım sakinleştirdim tekrar kendi uyaması için bıraktım o şekilde alıştı
Kelebekkk34 Nida1404 memede uyuyor, gece uyandığında memede uyumazsa oyalıyorum sonra sallıyorum uyumazsa tekrar emziriyorum bu sefer uyuyor
Damla29 Eylematlas benim bebişde 12 den asagı uyumuyor ya 11 12 arası sabah 10da kalkıyo ama gündüz uykumuz yok tek ben değilmişim yani 12de uyutan istesemde uyumuyor 10da falan
zaf35 Biz de tam 5 aylık olduk uyku düzenimiz 3. Ayından beri aynı arada ufak tefek sapmalar olsa da:) gece 11 de uykuya geçiyoruz sabah 8 de kalkıyoruz 10 da tekrar uyuyup 11 de kalkıyoruz. 1 de uyutuyorum 2 de kalkıyoruz 4 te uyutuyorum bu seferki uyku 2 saat sürüyor 6 da kalkıyor. Gün içerisinde uyanık kalma süresi 2 saat. 2 saatte bir uyutyorum zaten uykusu gelince kendine ninni söylüyor ee ee diye ben söyleyene kdr da susmuyor :) gece hiç altını açmıyorum hiç mama vermiyorum o da acıkmıyor gün içerisinde gece ona yetecek kadar besin aldığını düsünüyorum biraz reflümüz olduğu icin gündüzleri 2 saatte bir 90cc mama veriyorum 2 bucuk 3 saate yakın uyuyunca 120 ye cıkarıyorum. Dönmüyor ama sürünmeye başladı yüzüstü bıraktığımda, diş etlermiz kaşınıyor salyalıyız ve iki elimizi aynı anda ağzımıza sokabilir miyiz onu deniyoruz paso :))
Nida1404 zaf35 maşallah Allah nazardan saklasın canım çok rahat çok güzel bir annelik geçiriyorsun maşallah 🥰
Nida1404 Tuanalilos maşallah demek ki ben şok erken yatırıyorum maksimum 20.30da uyutuyorum o yüzden sabahın 5-6sında ve gece sık sık uyanıyor
Tuanalilos Nida1404 ben hiç 22:00dan önce uyutamadım, olmadı 😂 hep sarkıyor illa ki. 10 gün öncesine kadar yine aynı saatte uyurdu en son 22:00 gibi emer 22:30da uyurdu en erken gece 4:30da uyanırdı ama kendi nazarım değdi sanırım 1:30/2:00 gibi uyanıyor artık. Tam ben yatıp uykuya geçeceğim zaman 🤦🏻♀️
Gamze38 5 ay 25 günlüğüz .. Şuan okuduklarıma inanamadım 😩Bizde mi bi aceyiplik var bilmiyorum . 12 dem önce uyumaz uyusada geri uyanır . Allah’a şükür sabaha kadar hiç uyanmaz 8 8 buçuk arası kalkar ve gündüz uykumuz yok dene bilecek kadar az kucaktan bırakınca ortalığı yırtar bazen hayatımdan beziyorum gerçekten oturup. Ağlıyorum ilk çocuk olunca tecrübe yok beraber büyüdük kızımla 🥰
Tuanalilos Gamze38 herkes birbirinin düzenine özeniyor 😂 keşke benim kızımda 12 gibi uyuyup 8e kadar uyanmasa emin olun 10da uyuyup 1de uyanmasından iyidir 😁 uyandıktan sonra 1 saat uyutmaya çalışıyorum ben bir de 🥺
Nida1404 Gamze38 demi ya maşallah herkesin bebeği uyumlu bizde var galiba Allah dağına göre kar verirmiş diyip teselli ediyorum kendimi napayım 🙄
Esmanur16 Gamze38 aynı bizde öyleyiz gündüzleri sıfır uyku uyumasiyla uyanması Bir oluyor toplam yirmi dakika uyuyo günde dört beş kez ☹️okuyunca çok şaşırdım masallah tüm bebeklere
23082020 Gamze38 5 ay 23 günlük bizde de durum aynı okudukça şok geçirdim 12 1 2 3 bazen 4 de uyur öğlen uyur ama 2 3 saat uyuduğu çok nadirdir bide acayip çığlık atıyor bu aralar istediğini alana kadar yada o tarafa gidene kadar