CesurBey Merhabalar, mama kutusunun üzerinde açıldıktan sonra 4 haftada tüketilmesi yazıyor. Emziriyorum mamayı düzenli olarak değil doymadığı zamanlarda veriyorum atmam mı lazım şimdi mamayı tarihi geçmiş mi oluyor 🙄
halemehmet CesurBey bende merak ediyorum bunu. Ben atmıştım ama üstündeki tarihe bak geçmemişse geçene kadar kullanılabilir demişti komşum ama ne kadar doğru bilemiyorum valla
GoGirl CesurBey ustunde tarih acilmadan önce kullabilabilecegi tarih.acildiktan snr 4 hafta diyorsa atmaniz lazim bazi mamalar 3 hafta oluyor
Bebegimm1 CesurBey son kullanma tarihi uzun sürelide olsa kapagı açtiysanız 4hafta icinde bitirmeniz gerekli benm kullandigim mama da 3 hafta icinde tuketmeniz gerekli yazıyor
Sureyyabyt Evet 3 hafta yazıyor bende de ama eşimin eczacı arkadaşı var ona sorduk sonkullanma tarihi bitene kadar tüketin mamaya dokundugunuzda topak topak olmamışsa rengi sararmamissa sorun yok para oyunu hepsi demişti tabi siz bilirsiniz ama ben bitene kadar kullandım hep Bi sorun yaşamadım çok şükür
CesurBey Sureyyabyt kokusunda tadında renginde hiçbir değişiklik yok ilk açtığımız gibi duruyor böyle olunca insan ikilemde kalıyor 🤦♀️
Sureyyabyt CesurBey valla yine size kalmış ama ben kullandım çünkü kizim mama içmiyor bazı günler hiç sütüm olmuyor mecburen veriyorum yani Bi mama bize 2 ay gidiyor o yüzden bende tereddüt edip sormuştum sorun yok kullanın para tuzağı demiştiler kullandım şükür bi sıkıntı yaşamadım ama tabi siz bilirsiniz 😊
Pinars CesurBey evet üzerinde ne yazıyorsa açıldıktan sonra 4 haftayı geçtiyse direkt atın. Bizim mama d a3 haftayı geçince kullanmayın yazıyor. Geçen çok az dibinde kaldı ama 3 hafta oldu çöpe attım mecbur