seymaaras GmzeMnl Ay o kadın çok zor yaptırıyor ya. Zaten karın egzersizleri genel olarak zordyr. Ben Leslie Abs videosu var , yerde yatarak yaptırıyor, onu yapıyorum her gün. O da zor ama daha kolay diğerine göre.
Merve20 GmzeMnl ben sadece 7 gün yaptım ona rağmen baya baya farketmişti. Ama tekrar başlayacağım diyetle birlikte
Baharkokulum GmzeMnl valla misafirlerim var onlar gittiği gibi 35 günlük kalça videosunu yapıcam. Evet zor ve benim basenlerimdeki yağlarla çok daha zor ama günde 15 dkk verilir yaaa..
Nurahyu Bende biraz önce onu inceliyordum cok zor geldi bana ilk önce leslie ile vücudumu hazirlayip daha sonra onu yapmak istiyorum daha etkili olur diye düşündü
Nurahyu GmzeMnl o kadar spor bilgim yok aslında ama direk baslamak bana zor geldi.youtube da bi cok video var kesin bahsedilmistir bundan
Merve20 GmzeMnl bilmiyorum spordan pek anlamam ama İlknur Andrea diye bir kız var YouTube da onun videosunu izleyebilirsiniz mükemmel bir önce sonra yapmış. Başka bir videosunda da bu süreçte neler yaptığını anlatıyor
Kulahci GmzeMnl bugün başladım ve tam yaptım baya bi zordu. bayadır sporda yapıyordum. ama pes etmek yok. Eğer başarıya ulaşırsam post açıcam 🙈