Lalim Merhaba anneler bebeğim osururken kaka kaçırıyor normal mi ve kaka rengi sarı aralarında beyaz nokta gibi parçalar var anne sütü veriyorım arada yetmediği için mama takviyesi yapıyoruz doktor kontrolünde bazen katı kaka yapıyor.
Katya Lalim benim bebeğim de genellikle ossururken kaka yapar. Gazıyla beraber çıkarıyor yani ve bahsettiğiniz beyaz gibi noktalar bende de var. Doktora söylemiştim ama normal demişti. Sadece anne sütü alıyor bu arada.
Lalim Katya çok şükür, gaz sorunumuz varda mama birşey mi yaptı diye korktum anne sütü alınca gazı rahat çıkıyor fakat mama tüketince zor çıkıyor
Mrs_Ladybird Bizimki de öyle gazını yaparken kaka kaçırıyor ya da şiddetli bir kaka ve gaz çıkışımız oluyor 😃 o beyazlıklar da sindirilmeyen anne sütü yağıymış bi sorun teşkil etmiyormuş normalmiş ☺️
Lalim Mrs_Ladybird çok sevindim 😌Teşekkür ederim bir sorununu var diye düşünmüştüm gaz ilacınızın ismi nedir işe yarıyor mu Gaz problemimiz varda ilacımız iyi gelmedi
Mrs_Ladybird Lalim biz 3.5 aylığız gaz ilaçlarını bıraktım ben bir tek d vitamini ve probiyotik kullanıyorum gaz ilaçlarından fayda göremedim ben maalesef
Mrs_Ladybird Lalim probiyotik ve gaz ilacı kullandık. tek başına probiyotik gazlı bebekse etkisi yok ,ama biz gaz ilacından fayda bulmadık
Lalim Selin5335 54 günlük işe yarıyor ama mama yüzünden kabızlık ve gaz sıkıntısı yaşıyoruz🤦♀️o yüzden sürekli huzursuz