Nazife12 Kızlar mrb bısey sormak istiyorum oglum 3aylık uyurken corap giydiriyor musunuz giydirmelı mıyım sizlere sormak istedim
Busraata Nazife12 üzeri açık yatıyor her uyandığımda o yüzden giydiriyorum,önce açmıyordu giydirmiyordum şimdi battaniyeyi açıyor hep oda da soğuk oluyor gece olunca
Mehtapnur Nazife12 uyurken çorap giymek sadece çocuklarda değil bizlerde bile kan dolaşımını yavaşlatır ve beyin hücrelerini öldürürmüş oyüzden ben hiç giydirmem çok üşüyeceğini düşüyorsanız tulumlarından giydirin ayaklarını sıkmadan kapatmış olursunuz. ❤️
Mervea Nazife12 uyurken asla çorap giydirmedim çokta önerilmiyor tercih meselesi gene giydirmek isterseniz lastik kısmı geniş olsun sıkmasın
Furug Nazife12 corapli altlari tavsiye ederim ❣ norml corap gibi sıkmiyor..pofidik kalin yumusak coraplarim zararo olacgni dusunmuyorum ustunu ortmedgndn bende giydiriyorm sıkmamasna ozen gosterdgn surece kan dolasimini etkilemez
Mom24 Nazife12 Corapsiz olurmu çok soğuk evin icin iyiyse bile üstünü ince ört ama çorap giydir bence yani
alioglanmom Nazife12 ilk doğduğunda patikli tulum giydiriyordum içine çorap giydirmedim gece hiç. Sonrasında hep çorapsız yatırdım ayaklarını sürekli kontrol ederim gece sıcacık olur
GokturkAlp Nazife12 3 aylık bebekse patikşi altlardan giydirin bence. Ben akşam yatarken o aylarda patikli alt giydiriyordum, külotlu çorap gibi kan akışınıda yavaşlatmaz.