Fevziyeakdmr Merhaba kızlar, 1 aylık bebeğim için hangisini alsam bilemedim kullanan anneler yorum yapabilir mi hangisi daha kullanışlı?
sukayhanacar Fevziyeakdmr ilk aylar kanguru kullanmayı önermiyo doktorlar sling alabilirsiniz. Ben sling kullanmıstım ama fenalık geliyodu bağla çöz
Nohutannesi Fevziyeakdmr siling aldım kullanamadık, bebeğim sevmedi. Ama kanguru sizin kadar küçük bebekte önerilmiyor. Tavsiyem mümkünse denemeniz. Çevrenizde varsa bebeği olup slingi olan bir deneyin severse alın.
SedaMeyra Fevziyeakdmr ben kanguru kullandim kizim dogdugundantibaren solomombaby yenidogan aparatli benim kurtaricimdi ilk 6 ay yapisik ikiz gibiydik
Aytenkrktn Ben siling aldım canım çok rahat dı o kadar çok para vermeye de gerek yok bence uygun olanlar da iş görüyor
fikolatte Fevziyeakdmr bebek içinde dik duramıyo kanguruda. Silingte daha rahat bi duruşu oluyor. 40ından sonra siling aldım. Şuan ilk bebeğime aldığım kanguruyu kullanıyorum. Bence ikisi de eğer mümkünse
Mom042 Bugrababy bisy sorabilirmiyim mamadush baby kangurum var 4. Aydan sonra bebegi aoaratsiz koysam olurmu eger kullandiysaniz bebeginizde kanguru yardimci olurmusunuz
Mom042 SedaMeyra benimde mamadush baby var ben 4. aydan sonra aparatsiz kullanbilirmiyim siz nasil kullandiniz
Mom042 Fevziyeakdmr kuzum netten bakma varsa dolap uyglaman ordan bak cok uyguna ve temize satanlar var ben ordan aldim
Bugrababy Mom042 bende babyforce un var 4.ayda aparatsiz kullandım çokta memnunum dışarı bakar şekilde kullanıyoruz. Sizde rahatlıkla kullanabilirsiniz sizinki daha rahat hatta.
Alpgdd Sling güzel duruyor ama yapamam diye kanguru aldım. Yenidoğan aparatı lazım ilk 3-4 ay için. Ben İlkay dan almıştım. Eşim de kanguruyu rahat kullanıyordu. Beraber markete gidiyorlardı. Hey gidi günler. Tabi o zaman korona falan yok
Mom042 Bugrababy tesekkur ederim disari cikinca ev isi yaaprken pratik olur SedaMeyra 7 kiloyu beklemem mi gerek
Bugrababy Mom042 ben beklemedim bebeğin durumundan anlıyorsunuz zaten kafasını falan rahat tutuyorsa sorun yok bence. Çok rahat edersin. Benim bebeğim gezdirince susuyordu o zamanlar hayat kurtarıcım oldu.
Sezenaksukarademir Fevziyeakdmr kanguru, diğeri uzun süreli kullanım için uygun değil bence ilk aylar iyi oluyor ama sonra yine kanguru alacaksınız
ilosasel2010 Fevziyeakdmr uzun vadeli kullanim icin kanguru solomobaby nin her yone kangurusu var yeni dogandan itibaren kullanima uygun herhangi bi aparat almanizada gerek yok☺️