Prensescik Enseleri koltuk altları eklem yerleri kolunda kuru kırmızı pul pul hep mustela kremle nemlendiriyorum ama çok geçmiyor daha kesin çözümünün varmı moralim bozuluyor çocuğu öyle görünce
Dsb Prensescik mustela stelatopia ürünü çok etkili oldu bizde birde sızma zeytinyağı ile masaj. Ama doktor zeytinyağını hafif ısıtmamızı önermişti bende ısıtıp Bi kapaklı kaba koydum arada onunla da masaj yapıyorum
dontsleppyunhappy Prensescik bol bol sade kokusuz vazelin sür giydir hemem. Kokulu alma diğerlernde parfüm var
adelheid Prensescik yüzünde vardı bizimkinin linola adlı bir krem vermişti doktorumuz küçücük birşey 100 tl olur mu demistim . ama sahiden çok güzeldi hemencecik geçirmişti . Bir araştırın isterseniz
Mervea Prensescik oğlum atopik dermatit cildi çok kuru devamlı nemlendiriyoruz cildi mustelanın şampuanı ve nemlendiricinden memnun kalmadık daha çok kızarttı ve kaşıntı yaptı bioderma intensive balm öneririm bebek yağını sakın kullanmayın
YldrmBytkn Prensescik alerjik bi bebekse atopik bi nemlendirici kullanmanız gerekiyor. La roche posay öneririm doktorumuz tavsiye etmişti kullandığımızdan beri cildi kurumuyor çok şükür 🤲