Beybe Bir aylık bebkte ensede sağ kulak hizasında beze gibi yuvalak bsey farkettim bununla ilgli bilgisi olan vrsa yardımcı olurmusumuz korkulacak bir durummu önmlimi blmyorum yardım lütfen
minikkizim Beybe bizdese var nerdyse bebeklerin yarisinda vardir canim bende ilk farkettigimde cok korkmustum ama doktor onemli bisey degil dedi
ArdaDanyalSara Beybe benim kızım 6 aylık yeni doğduğunda bende fark ettim ama dr normal korkulacak bişey yok dedi
Seldasel Beybe aynısı bizdede vardı doktor önemli değil dedi yağ bezesi dedi geçer dedi 3 ay 9 günlüğüz yavaş yavaş geçiyor
Beybe Ftmsnny ayrca bende gözükmüyor sadxe elle dokunuldgunda hissediliyor hemen kulagın arka hizasında normlmift gercekten korkuyorum
Laborant Beybe bizimde vardı çocuk cerrahına gösterdik beze ilerde geçer dedi ve geçti bence göster önemli değildir ama
Ftmsnny Beybe https://www.instagram.com/p/BtiQCJXDnamXuJZNPIhPgtl6k69391-6YDUUPs0/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=cfdat4ik24z7
Ftmsnny Beybe mercimek tanesi gibi elin altında kayıyorsa ense baş alanında ise lenf nodu olarak geçiyormuş.mercimek büyüklüğünde ise sorun değil iş ama büyüme gözlenirse Fazla büyüme varsa doktorunuza gösterin diyor. Yazısında Hekimannenin.