Anne4 Kizlar, annem yanimda yok. Bu konularda cok bilgisizim. Bugun bebegimin 40 i cikicak. Neler yapmam gerekiyor. 40 ucurmak ne mesela. Banyodan sonra mi hemen disari cikmamiz lazim. En fazla kapiya çıkabilirim gerci🙄
BugraCan27 Anne4 hiç duymadım kapıya çıkarmayı biz 40 nı çıkarırken altın koydum birde dua filan edildi okadar
NurSema01 Anne4 yıkanacağınız suya 40 taş atıp yıkanıyorsunuz bebeği de yıkıyorsunuz en son beraber bi su döküp banyo bitiyor yani biz böyle yapacağız 😊
Bayankus Anne4 biz bebişi yıkadık suyuna kırk taş altın kırkta yaprak koyduk onunla tıkadık sonra anne ve baba da yıkandı o suyla
Bayankus Anne4 temiz suyuna koydun taşları ve yaprakları daha önce yıkadık ama taşlar zaten suyun dibine çökecek yıkarkende yapraklara dikkat ederek dökün yeter
Alparslanburhan Ben kuran ve taş koydum başka bişe yapmadım dua okudum banyosunu yaptırdım sonra da annenin de girip abdest alması gerekli böylelikle kırkımız çıktı şimdi bir sürü şey koyuyorlar bir adet olmuş ama ben böyle düşündüm neticede dinimizde böyle bir şey yok 😊