mycutebaby Kızlar 2,5 aylık bebeğim memeyi emerken bi emiyor bi çekiyor sanki oyun yapıyor gibi yeni öğrendi bunuda varmı böyle bebeği olan 🤤
mombeto mycutebaby benm de tam 2,5 aylık bebeğim ve yapıyor bunu böyle duruyor bi tane emiyor sonra başlıyor etrafı izlemeye itiyor beni e diyorum tok o zaman bırakıyorum basıyor ağlamayı
MiniKaya mycutebaby benim oğlumda yapıyor ben şöyle yapıyorm önceden kalktıkça emzirirdim o zmn yapıyordu şimdi en az iki saat koyuyorum araya mesela emziriyorm yarım saat 1 saat uyuyor kalkınca hemen emzirmiyorm biraz oynuyoruz falan o zmn iyice açıktığı için yapmıyor
birfincantuzruhu mycutebaby ahaa valla benim oğlum bende bi tek benimki yapıyor sanıyordum yaa sündürdü resmmennn sinirleniyorum bazen babanın don lastiğimi oğlum diyorum 😂
eymeninannesi3 mycutebaby oğlumda 2 aylıkken yapıyordu 4 aylık olduk hala yapıyor damakları sertlestikce daha çok aciyor 😊
mycutebaby mombeto aynen vala normalde deli gbii emerdi sanırım etrafı keşfetmeye başladılar iyice ondan mı ne
mycutebaby mombeto benimki şimdide ağlıyor normalde hep versem emecek çocuğum şimdi meme istemiyor altı temiz gazı çıkmadı desem emmedi bile neden anlayamadım ya sizdede böyle oluyor mu uykulu bide uyuyup hemen 20 dk sonra uyanıyor ya anlamadım hiç bişey 😞
mycutebaby MiniKaya birfincantuzruhu nazatamina eymeninannesi3 Ervanurumm benimki şimdide ağlıyor normalde hep versem emecek çocuğum şimdi meme istemiyor altı temiz gazı çıkmadı desem emmedi bile neden anlayamadım ya sizdede böyle oluyor mu uykulu bide uyuyup hemen 20 dk sonra uyanıyor ya anlamadım hiç bişey 😞
mycutebaby birfincantuzruhu shshsh aynı vala bazen bir sündürüyor canımı acıtıyor şak diye çıkarıyor bende istemsizce canım yanınca ay diye bağırıyorum bu sefer de gülüyor muzur muzur 🤣🤣
mombeto mycutebaby bana da öyle geliyor. Yani kıyafetimi inceliyor etrafı inceliyor orda bi yastık varsa omu inceliyor gülüyor koltuklara bakıyor 😂
nazatamina Ahahaha hepsi ayni bu yaramazlarin bide yaptiklarinin farkinda olup gulmeleri yok mu isir isir ye
Ervanurumm Ahahha benimki de yapıyorum ucundan yalaya yalaya gülüyor yani oyun oynadığını belli ediyor kucucuklwr ama çok akıllılar maşallah 😂
mombeto mycutebaby bazen oluyor öyle evet bugun de ayrı bir huysuz 5 dakka mızmızlanmadan durmuyor 🤦🏻♀️
MiniKaya mycutebaby bizimkide iki gündür sürekli uykulu uykudan uyanıyor ağlıyor yerine koyuyorum uyanıyor 🤦🏻♀️
birfincantuzruhu mycutebaby yok şükür ben ona alıştırmadım emziriyorum tam dalacakken popoya iki pat pat uyuyor yatırıyorum