tugbakalenci Oğlum gündüzleri toplasan 1 saat uyumuyor çok mızmız slingte uyutuyorum yerine koyuyorum çığlık çığlığa uyanıyo . günü bize yakın olan anneler sizde durum ne nasıl çözüm buluyosunuz .
Selintosh tugbakalenci bizde 44 günlüğüz önceden çok güzel uyuyan çocuk artık uyumaz oldu, sürekli mız mız.Atak dönemine girebileceği yazıyordu sitede ona yordum bende.
Duru91 tugbakalenci canım bizde 49 günlüğüz gündüzleri hiç uyumuyor bende çok üzülüyoeum bu duruma kucağımda uyuyor yere koysam uyanıyor. Gündüz uykusu toplasan 1 saat değil . Geceleri nasıl uykusu?
tugbakalenci Selintosh aynen büyüme atağı yaşıyormuş gecen haftada oldu bu olay geçti sanıyordum . Yine başa sardı .
tugbakalenci Duru91 belli olmuyor dün 21.30 da uyuttum gece 1 de emzirdim sonra sabah 5 e kadar uyudu yine emzirdim 7.30 da emzirdim 8.30 da uyandı bir daha da uyumadı . Belli olmuyor işte bizim sorun derin uykuya geçememe 😔 sizin gece nasıl
Duru91 tugbakalenci bizde derin uykuya geçemiyoruz ve dediğin gibi geceleride belli olmuyor. Dün 21:30 da uyudu 00:30 da uyandı emzirdim geri 2 de uyandı sonra 4 te uyandı sabah 6da uyandı yani anlıcağın 2 saatte bir uyanıyor acıktığı için