Mirosumm Kızlar bebeğim çok kustuğu ve reflüsü olduğu için, doktorum aptamil ar mamayı önerdi. Dün başladık, evet gerçekten kusması geçti ama mama o kadar çok topaklanıyo ki yedirmekte çok zorlanıyorum ne yapmam lazım? Kullanan var mı?
1melek2020 Mirosumm Bende bu markanın as kullanıyorum biraz daha sıcak suda yapıyorum çözülmüyor halen nokta nokta kalıyor illa ki
Oglusum5357 Mirosumm 8 ayın kadar kullandık biz normal mama gbi çalkalama cnm plastik yada tahta kaşıkla karistirman gerek o zaman olmuyor
Guzelbebek Mirosumm her 30 ss ye mama kasıyla 1 kasık tepeli olmicak ama bide biberonu sallama karıstırmak icin cay kasıyla iyice karıstır karıstına emin ol
Figen33 Guzelbebek Bende kullanıyorum oğlumda reflü var çay kaşığıyla karıştırıyorum ama yine topaklaniyor çözüm bulamadım.
1melek2020 Mirosumm hem sıcak su yapıyorum hemde kasikla çatalla karıştırıyorum daha sonra kapağı kapatıp çalkalıyorum eriyor o zaman ama nokta nokta kalıyor bazen genede su da veriyorum günde 1 çay kaşığı çünkü mamanın içinde erimeyenler bağırsak da su emiyor Muş bebeğin o yüzden dengelemek için