aLmisMomSs Myslkya-16 atopik bir cilde sahip olabilir bol bol nemlendirmen gerek kuzum. Bioderma ve mustela öneririm
elifiii Myslkya-16 Her gün duş aldırıyorsanız bir gün sampuan bir gün sampuansız yıkayın. Banyodan sonra mustela Stelatopia balm veya bioderma atopi serisinden yogun nemlendirici sürün. Zeytinyagı cozum degil . Yag illa kullanacaksanız banyoda son durulama suyuna karıstırın yagı. Vücut nem dengesini bulana dek günde 1-2 kez sürün. Evi cok sıcak yapmayın ( max 22 derece) nem dengesi de %50-60 arasında olsun.
Apomelo Linola kullan cok guzel deri kremi ve zeytinyagi her dustan sonra bütün vücuduna ben çok memnunum ikisinden kremi her zaman degilde kuru bölgeye sabah aksam sureceksin 🙂
[silindi] Bizimkide yenidogdugunda öyle olmustu kuruyup kabuk bağlayıp soyuluyordu bübchen in nemlendiricisini kullandik sabah aksam cok şükür geçti
[silindi] Myslkya-16 biz araştırdık canım zeytin yağını da kullanacaktik ama onun ph degeri uygun olmazsa zarar verebilirmis bizde kremi deneyelim dedik iyi oldu şükür
Myslkya-16 elifiii iki günde bir mutlaka duş aldırıyorum duş sonrası yağlıyorım ama cilt hep kuru benimde öyleydi hala öyle gerçi 😖
elifiii Myslkya-16 yag cözüm degil maalesef işe yaramıyor. Duş aldırmak da cildin nemini negatif etkiliyor ama illa ki rahatlasın diye yaptırıyorsunuzdur.
Damla2816 Bunun için doktorunuzla görüşseniz iyi olur fakat eczacıya sorduğunuzda oda yardımcı oluyor bioderma nun yan etkisi yok diye biliyorum. Doktor tavsiyesi ile bioderma kullandık çok memnun kaldım mustela iyi gelmedi benim bebeğime