Hiram Kızlar 7aylık olduk dişimiz yok görünürlerdede yok 😬🤷🏼♀️ İstiyorum ki kahvaltıda falan önüne koyayım kendi yesin istediği kadar ama alıp ağzına götürmeyi tam bilmiyor nezaman başlayabilirim acaba ve 8aylık için atıştırma tarzı şeyler oluyor 8.ayında versem yiyebilirmi acaba dişi olmadığı için
MiracAlpinveUmutunAnnesi Hiram atistirma tarzı dediğin çubuk falan mi canım ben kendi gozetimim altında veriyodum agzinda eritiyodu ama dişleri vardı seninki nasıl olur agzind eritebilir herhalde bebeğin yine de üstte kalsinn postun belki bilen çıkar
Busraucarer Hiram benim kızım da yedi aylık aynı durumlar bizde de mevcut,dişleri henüz yok ve ellerini püreye batırıp agzına falan götürmüyor,deneyimli anneler cevap yazarsa beklemede kalayım ben de
Doruksmet Hiram Benimki de 7 aylık olmak üzere sadece dişini kaşısın hem de meyveyi tatsın diye metve süzgecine koyuyorum hem kemiriyor hem de yemeğe çalışıyor ama onda bile etrafını kirletiyor 😊 biz mamayla besleniyoruz öyle muhallebi tarzı yiyecekleri kaşıkla verirsem anca 3 kaşık gerisi yok.
Gudigudi Hiram biz de bugun 7 aylik oldukk🤗 altta iki disi var 5bucuk aylikken cikti. Yemeklerini ben yediriyorum ama oyle dislerini kasisin diye eline birseyler tutusturuyorum bazen
MiracAlpinveUmutunAnnesi Hiram simdibende bişey diyemiyorum denebakalım ver derim bişey olur Allah korusun en iyisi biraz bekle bakalım
MiracAlpinveUmutunAnnesi Hiram bende korkuyodum bu tanıdığım artık vermemi dişlerinin oldugunu söylemişti bikac defa denedim boğazında kaldı ama kendisi geri çıkarmayı öğrendi tabi bu dönemde ben telaş yapmamaya çalıştım korkutmamak icin
Yakamoz Benim kizim da 7 ay 3 günlük. Blw yapmayi çok istiyordum lakin kizim oturmaktan nefret ediyor önüne bir sey koyunca bile ilgilenmiyor maalesef eski usul bir seyler yediriyorum. Ve tabi bir suru seye de alerjisi var. Önüne bir sey koyayim kendi yesini biz yapamadik. Çok hareketli ve sıkılgan 🤦🏼♀️Kahvalti anlaminda da henuz başlamadık yarin doktoruma soracağım ne vermeliyim nasil vermeliyim gibi
Hiram Yakamoz benimkide yemeyi seviyor ama alıp ağzına götürmeyi şuan beceremediği için yapamıyorum bide dişleri yok henüz herşeyi veremiyorum çiğneyemez diye
Hiram Yakamoz benimkide yemeyi seviyor ama alıp ağzına götürmeyi şuan beceremediği için yapamıyorum bide dişleri yok henüz herşeyi veremiyorum çiğneyemez diye
Meroll Benim de bebeğim 7 aylık 6 Aydan beri tadım yaptırdım blw Türkiye deki kış tadım menüsü Ve 3 günlük kurala uyarak şuan yumurta sarısında ama pek istekli değil.Yemek dışındaki herşeyi ağzına götürüyor sıra yemeğe gelince bir tadına bakıyor sonra yemiyor inşallah aşılır.
Hiram Meroll benimki oyuncakları ne bulursa ağzına alıyor ama dediğiniz gibi yemeği almıyor ama ben verince yiyor iştahı iyi şükür 🙏🏼
Yakamoz Hiram benim kızımın da disi yok maalesef. Ama olsa da ben blw yöntemi icin biraz da fazla paniğim sanırim 😬
Acemi_ogretmen_annee Dişimiz yok ama eline verince büyük parçalar koparıyor genel olarak beceriyor fakat tedirgin de olmuyor değilim🤷🏻♀️ Mama sandalyesi önüne parçalayıp koyuyorum döke saça yemeğe çalışıyor yarısı yerlerde tabi🙈
Derinsum Hiram 4 gün sonra bizde yedi aylık olacağız bizimde hiç dişimiz yok bende kendi yemesi için bir kaç kere denedim bazen ağzına alıyor bazen atıyor öyle böyle ögrenecekler tabii ♥️