Mirac_momm seymapoyraz1 bnce zamanla bırakır şuan onlar kndini kesfetmeye çalışıyor bnm oğlumda 3.5 aylık oda sürekli eli ağzında
Dilos01 seymapoyraz1 4 ay 1 günlüğüz hala aynı bazen 3 parmak sokup oguruyor 😁😁hayır dedikçe gülüp daha çok emiyor elini
Habilovs seymapoyraz1 Benim oğlumda 3aylık olacak bir kaç güne. Oğlum hepsini emmeye çalışır😅😅 Bırakacak kendiliğinden.. Anne karnından bebekler parmak emerler sorun değil
Morfrenk Bence ne zaman oyuncaklara ilgisi olup elini atmaya başlarlarsa o zaman bırakırlar. Şuan tek oyuncağı meme ve elleri, bıraktırmak mümkün değil
ebru1604 benimkide 3 aylık sürekli elini ağzına götürüyor alışmasın diye hemen çekiyorum emzik veriyorum yada ilgisini dağıtacak şeyler yapıyorum 🙂 bazen unutuyor 😁
Dilos01 muallim_annee bende görmüştüm bi kaç yazı engel olursak dıs dünya ile iletişimi zedeleniyormuş ilk dıs dünyayı ellerinde keşfediyorlarmış cunku bende engellemek istemiyorum da ogurunce mecbur bi cekiyorum 👀
muallim_annee O da bir şey mi benimki 4 aylık ayağına uzanıp ayağını yalıyor hatta benim elimi çenemi yüzümü kolumu nere gelirse yalıyor
muallim_annee Dilos01 benimki de parmagini çok sokunca midesi bulaniyor olsun bebekler böyle böyle ogrenecek
CigdeminMevasi seymapoyraz1 kızımda o dönmlerde başlamıştı doktorumz dişini kaşıyodr çekmeyin elini kendi karar ve hareket mekanizmadı zedelenr demişti ama şuan 7 aylık oldu hala emiyor ama sadece uykusu geldğinde ve uykuya geçişlerde nasl bıraktrırım bilmiyorm elini çektiğimde ağlıyor ve uyumuyor
Emir123ali seymapoyraz1 neden bırakmasını istiyorsunuz bırakın emsin emzik kullanmasından daha iyi çünkü emzik damak yapısını bozuyor ama parmak bozmuyor bunu söyleyen çoçuk doktoru
Ecs18 seymapoyraz1 benim kızım da o ayda başladı 8-9 ayda kendiliğinden bıraktı bırakın emsin doktor da mazuru yok emsin demişti
Minamm2020 seymapoyraz1 sakın izin verme sürekli çek ağzından elini benim kızımda öyleydi akıl veren olmadi bana yaş oldu 10 hâlâ uykuda emiyor biraktiramiyorum inan 🙄