elmasalkaraman Bugün duştan sonra göğüslerimden süt geldi kızım haftaya 2 yaşına girecek 3 ay emmişti kızım neden gelmiş olabilir
melikeeomeer elmasalkaraman çok sıcak duş aldıysanız kanallar acılmış olabilir ama yine de tuhaf bir durum
MotherQueen Olabiliyor bazen. Gelmesini istemiyorsanız doktora gidin ilaçla kesilecektir. Gelmesini istersenizde sağım yapın çoğalır
elmasalkaraman MotherQueen kızım emmiyor sadece 3 ay emdi şuan emmez sağıp ne yapacağım ki şaşkınım yani nasıl oluyor böyle birşey
MotherQueen elmasalkaraman hormonlardan kaynaklı canım. İlacını kullanmazsan kesileceğini düşünmüyorum. Teyzem 44 yaşında en küçük çocuğu 20 yaşında hala sol memesinden süt geliyor
MotherQueen elmasalkaraman değil merak etme. İsmini unuttum şimdi bi hormon yüksek oluyor vücutta o yüzden kesilmiyor. Birde sanırım hamile kalmak bi tık zorlaşıyor bu hormon yüksek olunca.(tam da emin değilim)
melikeeomeer elmasalkaraman Hım sağlık ocağına başvurun derim şişip mastis olmayasın ilaç filan verirler kesmek için
Ecmel_Ege_17_21 Bende kızımı emzirmeyi bir bucuk yaşında bıraktım tekrar hamile kalana kadar sütüm kesilmedi kimi insanın süt hormonları düşmüyormuş ya ilaç veriyor doktor ya da tekrar hamile kalınca düzeliyor bir sıkıntı olmuyor
elmasalkaraman Ecmel_Ege_17_21 Tabi olabilir ama bu zamana kadar hiç gelmemişti bugün farkettim sıktıkça geliyor
Ecmel_Ege_17_21 elmasalkaraman benimde sıktıkça geliyordu canım bu zamana kadar hiç sıkmadıysan farketmemişsindir
melikeeomeer elmasalkaraman emzirme döneminde de zaten sütün birikmesinden dolayı oluyo nasıl sağdıkça rahatlıyo mastit olanlar o da olur yani birikirse