Seelin Bebeğim 5 aylık 3. Ye arka arkaya kusuyor kızlar sizce neden olabilir midesi mi bulanıyor acaba bi öneriniz var mı başına gelen yazabilir mi
hobby_catolog_hk Seelin benim kızım 7 aylık bi hafta önce öyleydi amirim kustu emzirdim kustu 3 kere peş peşe kusunca acile gittik idrar enfeksiyonu varmış
hobby_catolog_hk Seelin peş peşe kuruyorsa doktora gidin kusma su kaybı na neden oluyormuş önemli dedi doktorlar iyi yaptınız getirdiniz dediler serum taktılar fln
Seelin _balarisi kaşık maması veriyorum günde 1 kere yani üşütmüş olması da biraz zor hani evden çıkartmıyorum üstünü giydiriyorum hep çok dikkat ediyorum ama neden bilmiyorum
_balarisi Seelin takip et bakalım canım devamı gelicekmi sıkma canını fazla gelmiştir belki benim bebeğim 7 aylık hala kusuyor:)
Seelin _balarisi yani hani çok kustuğu için telaş yaptım bi de 3 kere her mama yiyişinde kustuğu için
Seelin Kusmanın 2 gün öncesi doktor kontrolümüzde idrar bakılmıştı enfeksiyon yoktu o an üşüttü ya da midesi bulandı sanırım çok şükür bi daha olmadı