Mom089 Atalaysmom melike tatar Şafak giyim Eminos butik İstanbul daysanız eğer zeruj avm ye de gidebilirsiniz mükemmel mağazalar var Gidemiyorsanız eğer ordaki mağazaların sitesinden de yapabilirsiniz 🙏
K1996 Atalaysmom ben Waikiki defactodan alıyorum güvenilir site varmı bilmiyorum bende bekleyim burda hayırlı olsun bu arada❤️
Zumraa12 Atalaysmom yeni kapanmışsın canım öncelikle hayırlı olsun… modala butik, ihya giyim, ykzceylan falan buralar da bak canım güvenilir genelde güzel şeyler oluyor
tostosum Atalaysmom çok geçmiş olsun. Mağazası olduğunu bildiğim için tavsiye ettim tabi siz bilirsiniz 😊
Eray0209 Hayırlı olsun Rabbim daim etsin inşallah canım benim ☺️ Eliza moda, loccomoda , kaylule giyim birde modalamelif den alıyorum herşeyimi genelde çok memnunum bu sitelerden siteleri ve instagram sayfaları mevcut 😌
tostosum Atalaysmom gönlünüzce istediğiniz gibi şeyler bulursunuz inşallah. Hayırlı olsun bu arada da 🌸💐
K1996 Atalaysmom sefa merveden bi kere esortman takımı aldım uzun dışardda gyebiliyim diye hırkalı hep delik geldi
Efy En güzeli modanisa bence hem ürünleri çok güzel hem çeşit çok iadesi felanda sıkıntı olmuyor genelde oradan yapıyorum Trendyoldanda bakabilirsiniz birde allday ürünleri çok güzel
eylulmin Atalaysmom faya boutique. Ben çok beğenerek alıveriş yapıyorum ordan. Özellikle benim gibi pantolon giymeyen kapalılar için harika etek kombinleri var. Muhakkak bakın. Instagram’da da var.
Sadekahvem Atalaysmom moda alabutik onuk giyim Nowan store Melike Tatar Sarprive Butik öz Mk_carvin özellikle sevyrm butik tarz şeyler satıyorlar yaz sezonu birkaç gömlek beğendim hatta ☺️ bunlar alışveriş yaptığım güvenilir siteler Sefamerve Modanisa çok dandik kumaşları var oradan almayın tesettür siteleri olduğu için herkes ilk oraya bakıyor ☺️
Maviinsan Atalaysmom ben gebzede oturuyorum hem magazalari var hem kargoları Samet keskin Lilamor Modatrend Şafak giyim Modaala
Tubaa0667 Atalaysmom Ben Touche, manuka ve hoopstore dan alışveriş yapıyorum daha çok, ürünleri çok kaliteli İnternet sitelerinden bakabilirsiniz
Simurg Allday Modanisa Sefamerve Pazarium Tozlu Hepsinden alışveriş yaparım ürünler uygun ve kaliteli
Eray0209 Atalaysmom hayır ben bu yaz 2 etek 2 gömlek sipariş ettim sorunsuz elime ulaştı sanmıyorum bi sorun olacağını ☺️ Hangi siteden dolandırıldınki