busrasilra14 Hanimlar merhaba 53 gun once dogum yaptim ve esimle iliskiden sonra ayaga kalktigim anda cok siddetli akan bir kan oldugunu farkettim. Hemen kendimi banyoya attim tabi heryer kan oldu. Su an kendimde bir agri sanci hissetmiyorum ama kanamayi cok zor durdurdum. Kanama gibi de degil kan kirmizisi biryerin kesilir de oyle kan akar ya oyle bir kan. Dikislerim patlamis olabilir mi ?
Ediseymenatay busrasilra14 vajina etrafında damarlar vardır onlara hasar vermiş olabilir eşiniz uzun bir sure sonra birliktelik olunca. Bir doktora görünmekte fayda var mutlaka gidin.
busrasilra14 sevgiduruu sakin kalmaya calisiyorum ama basina gelen biri varsa yazabilirse cok sevinirim korkuyorum
Mora @busrasilra14 Normal doğum mu, dikişler kaynamamış olabilir çok kanama diyorsunuz bence ambulansı arayın acile gidin
Brcdgn Başıma gelmedi ama telas yapmadan bi acile gidin isterseniz, hatta kadin dogum acil servisi olan bi yer varsa bulundugunjz yerde,gecmis olsun insallah onemli bişey değildir
busrasilra14 Cicekimftm mantiken yok canim ama aklima baska birsey gelmedi sokun etkisinde acaba mo dedim
Cicekimftm busrasilra14 yuksek ihtimal adet kanaması gibi geldi bana. Ilişki tetiklemiş bence. Tabiki doktorada görünüm. Korkacak birşey yoktur
Secilt Iliskiyle alakali degil ama bende de 20gunluk bebegimi tasirken siddetli kanamam oldu. Doktor pihti kalmis onu atmis vucudun demisti
busrasilra14 Secilt nasil bir kanamaydi canim benim kolun bacagin kesilir ya oyle bir kan gelmesiydi seninde oyle mi oldy