Cinar24 Bugun 1ayi dolan bebeğim bir hafta once her bezini actigimda kakasini yapiyodu bir haftafir bir defa yapiyo oda saatlerve zorlanarak hareketler masajlarla doktora götürdüm normal dedi bu durimu yasayan var mi gunde bir defa cok az degil mi
Hsyh Cinar24 anne sütü alan bebeğin 1 hafta yapmamaısı da normal diye kabul ediliyor günde 1 kaka yapması oldukkça normal canım artık büyüyor
ecemm-6161 Cinar24 canım büyüdükçe normale geliyor cok normal ben de doktora götürmüştüm aynı sebepten normal dedi 😊
aytunceymenim Cinar24 evet cok normal 10 günü geçmediği sürece hiç bir sıkıntı yok bizim bebeğimizde cok sıkıntılı dönemler yaşadık hastaneler zeytinyaglar vazelinler amaaan aman hala dönem dönem yaşıyoruz ama siz mutlaka ona yardımcı olun poposu çatlamasın yoksa kaka yapması daha çok zorlanır sıvı vazelin var eczanelerde ondan alabilirsiniz yada hakiki zeytinyağ şırınga ile poposundan içeri yapın günde 1 defa
Cinar24 Geceleri zorlanmaktan uyuyamıyor kakasini yapmakta zorlaniyor kabiz mi oldu diye düşünüyordum 🤷♀️